OTD-mässan i Bergen samlar landets offshore- och energibransch den 16-17 oktober. Norges viktigaste bransch är mitt i en fantastisk uppgång, och årets mässa fokuserar på leverantörernas möjligheter inom olja, gas och förnybar energi.

Just nu pågår gigantiska investeringar på den norska kontinentalsockeln. Stora utbyggnader i Nordsjön bidrar till att investeringsanslagen för i år är över 50 procent högre än föregående år.

Norsk leverantörsindustri är världsledande och exporterar teknologi, varor och uppdrag till alla världsdelar. Årets OTD-mässa är den 25:e i raden och har varit en viktig mötesplats för den delen av norsk industri som levererar till energibranschen.

Det är viktigt att förstå att investeringarna på norsk sokkel inte bara skapar affärsmöjligheter för leverantörsföretag, utan också påverkar den generella ekonomin och sysselsättningen i landet. Att vara medveten om dessa möjligheter kan vara avgörande för att kunna dra nytta av den pågående uppgången och för att säkra framtida affärsframgångar.

Genom att delta i evenemang som OTD-mässan kan företag knyta kontakter, utforska nya innovationer och skapa affärsavtal som kan vara avgörande för deras tillväxt och hållbarhet. Att vara närvarande på sådana evenemang kan vara skillnaden mellan att missa eller fånga de bästa affärsmöjligheterna som erbjuds av den växande marknaden inom olja, gas och förnybar energi. Så se till att hålla dig uppdaterad och närvarande på relevanta evenemang för att säkra din plats i den snabbt föränderliga energibranschen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version