Robin Le Normand drabbad av hjärnblödning efter Madrid-derbyt

Den talangfulla fotbollsspelaren Robin Le Normand har drabbats av en typ av hjärnblödning efter att ha spelat klart derbyt mot Real Madrid. Trots att han var groggy fortsatte han att spela, men nu har han genomgått undersökningar som bekräftar skadan.

Le Normand anslöt till Atlético Madrid i somras efter att ha imponerat i Real Sociedad och även vunnit EM-guld med det spanska landslaget. Men hans tidiga framgångar har nu skuggats av den tråkiga nyheten om hjärnblödningen.

Klubben har meddelat att Le Normand har drabbats av ett subduralt hematom, vilket är en form av hjärnblödning mellan hjärnan och skallbenet. Det är en allvarlig skada, men klubben följer noggrant protokollet för att hantera en sådan skada och Le Normand kommer att få den vård och rehabilitering han behöver.

Det är ännu oklart när Le Normand kommer att kunna återvända till spel, men klubben fokuserar nu på att stödja honom under hans rehabilitering. Atletí har en viktig match mot Benfica i Champions League och kommer att spela utan Le Normand, men hans hälsa och återhämtning är det viktigaste just nu.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version