Stellan Carlsson byter Piteå mot Norrköping – en chock för många!

Efter 13 framgångsrika säsonger som tränare för Piteå, tar Stellan Carlsson steget till IFK Norrköping. Den erfarna tränaren har hyllats för sitt arbete och bidrag till Piteås framgångar. Nu väntar en ny utmaning i en av Sveriges största fotbollsklubbar.

Carlssons övergång bekräftas av båda klubbarna och han ser fram emot att få arbeta med en starkt rotad förening som har byggt upp något fantastiskt på damsidan. IFK Norrköpings sportchef, Dennis Popperyd, betonar vikten av att ha rätt personer på rätt plats för att uppnå framgång.

Den 54-årige tränaren tar över efter Tor-Arne Fredheim, som meddelade att han lämnar laget efter säsongen. IFK Norrköping spelar för första gången i damallsvenskan och ligger just nu på femte plats med fem omgångar kvar att spela.

Stellan Carlssons övergång till IFK Norrköping har skapat stor uppmärksamhet inom fotbollsvärlden och förväntningarna inför nästa säsong är höga. Det återstår att se hur Carlsson kommer att leda laget och vilka framgångar han kan uppnå i sin nya roll som huvudtränare.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version