Tomislav Markovic – Tysklands hemliga vinmagiker lanserar exklusiva viner på Vinmonopolet

Tomislav Markovic, en kroatiskfödd vinproducent bosatt i södra Tyskland, har skapat en sensation med sin extremt begränsade produktion på endast 6000 flaskor per år. Trots att han inte började sin karriär som vinproducent förrän 2015 och fortfarande arbetar deltid som lärare, har han lyckats skapa några av de mest eftertraktade vinerna på marknaden.

På onsdag den 2 oktober kommer flera av Markovics viner att lanseras i Vinmonopolets tilläggsutbud, inklusive 540 flaskor av hans Windspiel pinot noir. Denna pinot noir utgör en betydande del av hans totala produktion på endast 1800 flaskor och har en elegant smakprofil med endast 12 procent alkohol. Ett riktigt fynd för vinälskare!

För att beställa Markovics viner från tilläggsutbudet behöver du kontakta Vinmonopolets kundtjänst eller besöka ditt lokala butik, eftersom de inte är tillgängliga online förrän de finns i lager i en fysisk butik.

Analys:
Tomislav Markovic har med sin begränsade produktion och exklusiva viner skapat en hype på marknaden. Hans Windspiel pinot noir erbjuder en smakupplevelse som verkligen ger valuta för pengarna. För vinälskare är detta en möjlighet att få tag på en unik och eftertraktad produkt. Genom att hålla koll på lanseringar som denna kan man skapa en investeringsmöjlighet och samtidigt njuta av högkvalitativa viner. Det är viktigt att vara snabb med beställningar eftersom efterfrågan på Markovics viner är hög och produktionen begränsad.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version