Kristin Cavallari bryter upp med sin mycket yngre pojkvän Mark Estes i slutet av förra månaden.

Och på onsdagen delade DailyMail.com med sig av att den 24-årige modellen redan har fått sin alldeles egna reality-TV-show om ‘att leta efter kärlek’ i Nashville.

VICE Studios Group utvecklar en reality-serie om Montana Boyz (WT) med Viral Nation, en ledande byrå för sociala medier-marknadsföring och skaparrepresentation, meddelades det.

Serien kommer att stjärna internetfenomenen Montana Boyz, som – förutom Estes – inkluderar Kaleb Winterburn och Kade Wilcox.

“Födda och uppvuxna i Montana, hittade pojkarna oväntat sig själva som TikToks hetaste sociala mediestjärnor – lip-syncar till countrymusik och visar upp sina robusta cowboy-livsstilar,” delade ett pressmeddelande.

“Nu delar de sin tid mellan hårt arbete på ranchen i Montana och festar ännu hårdare i Music City – expanderar sin verksamhet, träffar nya vänner och, självklart, letar efter kärlek.”

Winterburn sa: “Vi är stolta över att meddela samarbetet med VICE Studios Group och Viral Nation om ett nytt äventyr inom reality-underhållningsvärlden.

“Detta är en dröm som går i uppfyllelse för vårt varumärke och vi är så exalterade över att börja denna resa tillsammans.

“Vi tror att den här möjligheten kommer att tillåta oss att driva hårdare och bana nya vägar för Montana Boyz. Vi är evigt tacksamma för förtroendet och stödet från alla våra fans och hoppas att vi kan fortsätta att erbjuda värdefull underhållning till era plattformar.”

Samtidigt har Kristin delat sexiga bilder för sitt varumärke Uncommon James.

Den 37-åriga skönheten visade upp sin vältränade mage i en flirtig vit crop top och utnyttjade sina slanka ben i en mikrodenimkjol med beige cowgirl-stövlar för sin smyckeskampanj.

“Möt mig vid baren,” löd hennes provocerande bildtext med en annan post som säger, “Dessa stövlar är gjorda för att gå.”

Detta kommer efter att Kristin sa i sin podcast att hon avslutade med den 24-årige stjärnan, som går under namnet Montana, för att det var bra för honom.

Hills-veteranen och Montana Boyz TikToker avslutade efter sju månaders dejting.

Hon har erkänt att även om han har varit den ‘bästa pojkvännen’ hon någonsin haft, var hon tvungen att tänka på att han just nu befinner sig i sina ‘formande år’.

I sin podcast Let’s Be Honest sa hon: “Mark och jag gjorde slut.

“Det är svårt för jag gjorde slut med Mark för jag vet bara långsiktigt att det inte är rätt, och det är inte på grund av förlorad kärlek eller något dåligt som hänt.

“Han har varit den bästa pojkvän jag någonsin haft. Jag vet bara långsiktigt att han behöver uppleva livet, han är ung… Jag började känna åldern lite grann med livserfarenhet.

“Jag tittar tillbaka när jag var 24 och hur mycket liv som har hänt sedan dess, de åren är avgörande, de är formande år, det är när du hittar dig själv och han behöver kunna göra det.”

Hon ‘ångrar inte’ någonting med relationen och kommer att se tillbaka på tiden med Mark med inget annat än ‘fina minnen’ framöver.

Hon sa: “Jag ångrar inte att jag gick ut offentligt med honom. Jag ångrar inte att jag introducerade honom för mina barn. Jag ångrar ingenting. Kristin Cavallari bryter upp med Montana Boyz TikToker efter sju månader av dating

Kristin Cavallari avslöjade att hennes och Mark Montana Boyz TikToker bryter upp efter sju månader av dating. I en podcast med Alex Cooper under sin ‘Unwell’ turné i Austin, Texas, beskrev Kristin att splittringen var ‘färsk’. Tidigare berättade Kristin att hon först märkte Mark på TikTok och tyckte genast att han var ‘så het’. Hon berättade i sin podcast att attraktionen alltid fanns där, och när hon träffade honom insåg hon att han var en trevlig kille. Även om hon inte aktivt sökte efter att dejta en 24-åring, insåg hon att han inte var som de typiska 24-åringarna. Kristin var tidigare gift med den före detta NFL-spelaren Jay Cutler i sju år innan de separerade 2020. Hon delar söner Camden och Jaxon samt dottern Saylor med sin före detta make.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version