Vanessa Paradis visade upp sin tidlösa skönhet när hon deltog i öppningsgalan av operan på Palais Garnier i Paris på tisdag. Den franska modellen, 51 år gammal, såg otrolig ut när hon bar en stilren off-shoulder klänning i magentarosa. Klänningen satt perfekt på Vanessa och hade en volang- och veckad design. För att fullända sin look bar skönheten en klunga ringar och stylade sitt blonda hår i vågiga lockar för kvällen. Med minimal smink visade Vanessa upp sin naturliga skönhet på röda mattan.

Som modell har Vanessa varit på över 300 tidskriftsomslag världen över, inklusive Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, Madame Figaro, Paris Match, Vanity Fair och mer. Sedan 1991 har hon också varit talesperson för Chanel, börjande med reklamfilmen “L’Esprit de Chanel” regisserad av Jean-Paul Goude. Vanessa delar sin dotter Lily Rose Depp med sin kända ex-partner Johnny Depp. De dejtade i 14 år innan de separerade 2012. Hon är nu gift med den franske författaren och skådespelaren Samuel Benchetrit, 51 år gammal. Paret började dejta i november 2016 och två år senare gifte de sig i Saint-Siméon.

Nyligen diskuterade Lily nepo-babykontroversen – ett ämne hon har retat sig på tidigare. “Jag är så försiktig med de här samtalen nu”, sa hon. “Jag känner att mina föräldrar gjorde allt de kunde för att ge mig en så ‘normal barndom’ som möjligt. Och uppenbarligen var det fortfarande inte en normal barndom.”

Analys:
Artikeln handlar om Vanessa Paradis och hennes deltagande i öppningsgalan av operan i Paris. Den beskriver hennes tidlösa skönhet, hennes framgångar som modell och hennes förhållande med Johnny Depp samt sitt äktenskap med Samuel Benchetrit. Artikeln ger också en inblick i hennes dotters, Lilys, syn på att växa upp som kändisbarn. Det ger läsaren en glimt av en kändislivsstil och hur det kan påverka deras familjeliv och karriär. Lily-Rose Depp avslöjar sin privilegierade uppväxt och kamp med ångest och paranoia

Lily-Rose Depp och hennes partner började dejta i november 2016 och två år senare band de knuten i Saint-Siméon (avbildad år 2021). Lily har fortsatt att prata om sin privilegierade uppväxt och erkänner att hennes barndom inte var som allas. Trots sitt kändisskap har Lily kämpat med ångest och paranoia, vilket har påverkat hennes livsstil och tankar. Hon har uttryckt att hon inte kan röka marijuana om hon inte är i sitt rum, då det påverkar hennes mentala hälsa negativt. Lily har också delat hur hennes berömda föräldrar har påverkat hennes syn på normalitet och verkliga livet.

Denna berättelse om Lily-Rose Depp visar på den påverkan kändisskap och privilegier kan ha på en individ, även om det kan verka glamouröst utifrån. Det är viktigt att vara medveten om hur yttre faktorer kan påverka ens inre välmående och att inte snabbt döma andra utifrån deras yttre framtoning. Att värdesätta normalitet och äkthet i en värld av kändisskap och glamour kan vara nyckeln till att bevara sin mentala hälsa och undvika att bli galen i en värld av yttre bedömningar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version