Chelsee Healy, Dan Edgar och Chris Taylor är redo att delta i den nya serien av Dancing on Ice, vilket avslöjades på torsdagen. Skådespelerskan, 36 år gammal, känd för sin roll som Janeece Bryant i Waterloo Road, delade sin glädje efter att hon utannonserades som den åttonde kändis tävlande. I en exklusiv intervju med Heart Radio sa Chelsee: "Jag är redo, jag är redo, låt oss gå! Jag har lite rytm men att åka skridskor på isen är helt annorlunda, jag är exalterad." "Jag är mest exalterad för de direktsända showerna, att få uppträda live varje vecka kommer att ge mig en kick, jag längtar efter de direktsända showerna." TOWIE-stjärnan Dan tillade: "Jag ser fram emot det men tanken på de direktsända showerna och att uppträda är mycket verklig." Han fortsatte: "Jag tror att jag kan åka skridskor lite grann men jag är en dålig dansare så den biten kommer att behöva lite arbete." Reality-stjärnan och presentatören Chris blev sedan den tionde kändisen som bekräftades att delta. Han berättade för Heart Radio: "Jag befinner mig någonstans mellan helt skräckslagen och väldigt exalterad och jag hoppar mellan de två ganska aggressivt under dagen. Jag har inte ens börjat stretcha än, det måste jag göra." "Jag kan åka skridskor men min pappa hade ormens höfter, tyvärr är jag inte genetisktvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvtvt Efter att ha börjat sin karriär genom att uppträda på små scener och arbeta på herrklubbar, gick han vidare för att ge sig ut på egna komediturnéer: Waste of Space och Gobsmacked.
Denna vecka avslöjades det att fotbollsspelaren och experten Anton Ferdinand, 39 – brodern till fotbollslegenden Rio – också är inställd på att byta fotbollsplanen mot isbanan.
Den 39-årige brodern till fotbollslegenden Rio Ferdinand OBE är inställd på att byta fotbollsplanen mot isbanan när han ansluter till den stjärnspäckade uppställningen.
Komikern Josh Jones var den sjätte kändisen som bekräftades delta i den nya serien Dancing on Ice på onsdagen.
Dancing On Ice startar i januari 2025 med programledarna Stephen Mulhern och Holly Willoughby vid rodret.
I en exklusiv intervju med Gaydio imorse sa Josh: ‘Jag har ingen skaterfarenhet alls, jag gjorde det en gång för flera år sedan på en dejt och jag var inte särskilt bra.’
Josh bekräftade sin plats i skateshowen på Instagram och berättade för sina följare: ‘Dancing on Ice är ingen skämtsam sak!’
En av programmens domare, Oti Mabuse, var en av de första att kommentera och skrev under hans inlägg: ‘Det här är fantastiskt, välkommen Josh! Ser fram emot att se detta!’
Hans medverkan i programmet är hans första försök i reality-tv – efter att tidigare ha medverkat i 8 Out of 10 Cats på E4, Jonathan Ross’ Comedy Club och Iain Stirling’s CelebAbility på ITV2.
Innan tillkännagivandet var Charlie Brooks den femte stjärnan som bekräftades på tisdagen.
Medverkande i Loose Women på tisdagen sa Charlie, 43, mest känd för sin roll som skurken Janine i såpan; ‘Jag har vetat det i några veckor. Allt har varit så galet de senaste månaderna och det börjar bara sjunka in.’
‘Alla frågar hur mår du, jag lider av nervositet så jag vet inte hur det kommer att gå.’
‘Jag har åkt skridskor när jag var barn och med glögg på julen. Tills jag kommer ut på isen har jag ingen aning om hur jag kommer att vara. Jag är inte särskilt stark.’
‘Jag är inte tävlingsinriktad men det kanske kommer fram i mig och jag vill ha kul och inte skada mig.’
Josh är en ståuppkomiker. Efter att ha börjat sin karriär genom att uppträda på små scener och arbeta på herrklubbar, gick han vidare för att ge sig ut på egna komediturnéer: Waste of Space och Gobsmacked. Efter att ha börjat sin karriär genom att uppträda på små scener och arbeta på herrklubbar, gick han vidare för att ge sig ut på egna komediturnéer: Waste of Space och Gobsmacked.

Hon fortsatte: ‘Jag överanalyserade det under lång tid, men jag tänkte på vad min tioåriga själv skulle tycka och jag tror att hon skulle vara helt med på det.

‘Jag hade två ord i början av året som var avsiktlig och äventyrlig.’

Under tiden vände samtalet snart till EastEnders, medan Charlie erkände att hon aldrig skulle säga aldrig om en möjlig återkomst till BBC-såpan.

Charlie, vars karaktär Janine gjorde en spektakulär avslutning på annandagen 2022, sa: ‘Jag har ännu inte fått telefonsamtalet för att komma tillbaka för jubileet, men hon är en sådan skurk, jag skulle.

‘Jag får fortfarande "du dödade Barry!" från människor på gatan och jag svarar bara "han förtjänade det".’

Jag skulle aldrig säga aldrig om att gå tillbaka, skrivandet är fantastiskt och det är gjort på ett så briljant sätt.

Hon kommer att ansluta sig till Coronation Street-stjärnan Sam Aston, TOWIE-stjärnan Ferne McCann, The Traitors ‘Mollie Pearce och Olympiska roddlegenden Sir Steve Redgrave har bekräftats delta i den nya serien av Dancing on Ice 2025.

Sam, mest känd för sin roll som oförskämd Chesney Brown på Coronation Street, avslöjades som den senaste deltagaren under måndagens upplaga av This Morning.

Han berättade för programmet: ‘Jag kan inte säga att det var något jag alltid ville göra. Det hände, och det var bara en sådan. Coronation Street-stjärnan Sam Aston har meddelats som den fjärde deltagaren att delta i Dancing On Ice när det lanseras nästa år. Han är mest känd för sin roll som Chesney Brown på Coronation Street och har nu chansen att visa upp sina skridskoåkningstalanger på tv. Han följer i fotspåren av andra skådespelare från ITV:s flaggskeppssåpa som har deltagit i tävlingen tidigare. Det verkar vara en spännande och utmanande upplevelse för deltagarna, men också mycket givande. Med flera kändisar som redan har bekräftat sin medverkan ser det ut att bli en intressant säsong av Dancing On Ice 2025. Den världens bästa investeringschefen och finansiella marknadens journalist har vunnit tre Commonwealth Games guldmedaljer och nio guldmedaljer i världsroddmästerskap. På dagtidstv-showen skämtade han: ‘De har inte hittat skridskor som passar mig ännu, jag har väldigt stora fötter, storlek 12 och väldigt breda, jag har några skor som är gjorda för mig!’

Steve’s spännande nyheter tillkännagavs på måndagens This Morning med den 62-årige som säger: ‘Det är som att bli idrottare igen, jag har tävlat större delen av mitt liv.’

Han har vunnit guldmedaljer vid fem på varandra följande olympiska spel från 1984 till 2000. Han har också vunnit tre Commonwealth Games guldmedaljer och nio guldmedaljer i världsroddmästerskap.

Analys:
Artikeln handlar om en framstående idrottare som har haft stor framgång genom åren. Han har inte bara vunnit flera guldmedaljer vid olympiska spel och andra mästerskap, utan har också fortsatt att vara aktiv och engagerad i idrottsvärlden. Det visar på uthållighet, passion och dedikation till sitt hantverk. Genom att följa hans karriär och framgångar kan man inspireras att sätta höga mål och arbeta hårt för att uppnå dem, oavsett vilket område det gäller. Investeringar: Så påverkar Mollies modiga resa dina finanser

Mollie har gått från att vara en framgångsrik modell till en tv-stjärna som tar på sig fysiska utmaningar. Med tre Commonwealth Games-guldmedaljer och nio guldmedaljer från världsroddmästerskap i bagaget har hon visat på en imponerande skicklighet och uthållighet. Trots att hon har en stomipåse och är född utan fingrar på ena handen har Mollie aldrig låtit något hindra henne.

Genom att visa upp sin styrka och mod har Mollie inspirerat många och nu tar hon sig an ännu en utmaning i en populär tv-show. Hennes berättelse om att inte låta funktionshinder sätta stopp för hennes drömmar är en påminnelse om att ingenting är omöjligt om man har viljan och modet.

Med sitt engagemang för att bryta tabun kring tarminflammationssjukdomar och stomipåsar har Mollie visat på en ovärderlig styrka och vilja att göra skillnad. Hennes resa är en påminnelse om att vi alla kan övervinna hinder och ta oss an nya utmaningar, oavsett vilka svårigheter vi möter på vägen. Mollies modiga resa påverkar inte bara henne själv utan även oss alla, genom att visa att det är möjligt att förverkliga ens drömmar och mål, oavsett vilka hinder som står i vägen. Ferne McCann avslutar sin långkörande realityserie efter att hennes dotter frågat om hon är kändis. Efter att ha startat serien som Ferne McCann: First Time Mum och följt hennes graviditet och uppfostran av sin förstfödda Sunday, har serien fortsatt i 13 säsonger och 7 år. Nu är det dags att dra ur kontakten och avsluta serien efter att hon och hennes affärsmanfästman Lorri Haines och sexåriga dotter Sunday bestämt sig för att det är dags att sluta. Ferne berättade för The Sunday Mirror att det var en svår beslut, men att det kändes som rätt tidpunkt att sluta. Det visar att även kändisar och deras familjer har svåra beslut att fatta när det gäller deras karriärer och privatliv. Holly Willoughby återvänder till Dancing On Ice – ITV bekräftar den nya säsongen

Enligt The Mail on Sunday kommer Dancing On Ice tillbaka för säsongen 2025 med Holly Willoughby som värd. ITV förhandlar redan om kontraktet och planerar att behålla Holly som en viktig del av kanalen under många år framöver. Samtidigt tittar ITV på andra stora program som hon kan presentera efter att hon lämnade This Morning förra året.

Källor säger att ITV även överväger andra stora program som hon kan presentera efter att hon lämnade This Morning förra året. Samtidigt sägs skate experterna Jane Torvill och Christopher Dean vara ivriga att återvända till showen eftersom deras turné för att fira 50 år av skridskoåkning kommer att börja strax efter nästa säsong avslutas.

Förutom detta har även Charlie Brooks, känd för sin skurkroll i EastEnders och för att ha vunnit I’m A Celebrity… Get Me Out of Here! 2012, ryktats vara med i den kommande säsongen av Dancing On Ice. Det verkar som om både Holly Willoughby och Charlie Brooks kommer att vara en del av den stjärnspäckade lineupen för den älskade skridskoshowen. Det är en fantastisk lineup på gång. Charlie Brooks, som är känd för sin skurkroll i EastEnders, ryktas också delta i den kommande säsongen av Dancing On Ice.

Skådespelerskan är väl ihågkommen för sin episka gestaltning av skurken Janine i den populära BBC-såpan från 1999 till 2022.

DANCING ON ICE 2025: MÖT DELTAGARNA

FERNE MCCANN
Ålder: 34
Yrke: Reality-stjärna
Vad sa de?: "Jag är så exalterad, det kommer att bli en enorm utmaning men jag ser fram emot glittret och glamouren i showen."

SIR STEVE REDRGAVE
Ålder: 62
Yrke: Före detta olympisk roddare
Vad sa de?: "Det är som att bli en idrottare igen, jag har tävlat större delen av mitt liv."

CHARLIE BROOKS
Ålder: 43
Yrke: Tv-stjärna
Vad sa de?: "Jag har åkt skridskor som barn och med glögg på julen. Tills jag kommer på isen har jag ingen aning om hur jag kommer att klara mig. Jag är inte så stark."

ANTON FERDINAND
Ålder: 39
Yrke: Fotbollsspelare och expert
Vad sa de?: "Dancing On Ice kommer att ge mig fokus men jag gör det också för min dotter eftersom hon älskar dans och scenkonst."

MOLLIE PEARCE
Ålder: 22
Yrke: Reality-stjärna och modell
Vad sa de?: "Det kommer att bli roligt, jag vill utmana mig själv, jag är redo för utmaningen."

SAM ASTON
Ålder: 31
Yrke: Tv-stjärna
Vad sa de?: "Alla på jobbet som jag har pratat med har gjort det och alla säger samma sak att det är en fantastisk upplevelse, det är riktigt hårt och krävande men det är briljant."

Genom att delta i Dancing On Ice får deltagarna en chans att utmana sig själva och visa upp sina färdigheter på isen inför en stor publik. Det är en spännande möjlighet att se kändisar ta på sig en ny roll och visa upp en annan sida av sig själva. Det är en underhållande och inspirerande show som garanterat kommer att få tittarna att följa med spänning och engagemang. Investeringstips för att maximera din ekonomiska tillväxt

Att investera i dagens finansiella marknad kan vara en utmanande uppgift. Det är viktigt att ha en väl genomtänkt strategi för att maximera din ekonomiska tillväxt och säkerställa att dina investeringar ger avkastning. Här är några investeringstips som kan hjälpa dig att nå dina ekonomiska mål.

  1. Målsättning och planering är nyckeln till framgångsrika investeringar. Innan du investerar pengar är det viktigt att ha tydliga ekonomiska mål och en noggrant utarbetad investeringsplan.
  2. Diversifiering är en annan viktig faktor att beakta. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser minskar du risken för stora förluster om en specifik marknad presterar dåligt.
  3. Att hålla sig informerad om marknadsförändringar och trender är avgörande för att fatta informerade investeringsbeslut. Genom att hålla ett öga på finansiella nyheter och analyser kan du identifiera potentiella investeringsmöjligheter.
  4. Slutligen är det viktigt att regelbundet utvärdera och omvärdera dina investeringar för att säkerställa att de fortfarande är i linje med dina ekonomiska mål och risktolerans.

    Genom att följa dessa investeringstips kan du öka dina chanser att nå ekonomisk framgång och säkerställa en stabil ekonomisk framtid för dig själv och din familj. Tveka inte att konsultera en finansiell rådgivare om du behöver hjälp med att utforma en investeringsstrategi som passar dina behov och mål.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version