Danny Saucedo tar Sverigeturné till en ny nivå – se var han kommer att uppträda i din stad!

Danny Saucedo ger sig ut på en Sverigeturné med en ny showstil som är mer avskalad och akustisk. Han kommer att vara ensam på scenen med tre musiker, utan konfetti, laser eller dansare. Detta ger honom möjligheten att interagera mer med publiken och visa alla sina känslor öppet, även om han erkänner att det kan vara lite narcissistiskt.

För första gången kommer Danny att vara ifrån sin familj under en längre tid, inklusive sin son Nahuel. Han beskriver det som en stor omställning efter att ha varit närvarande i nio månader. Men trots utmaningen ser han fram emot turnén och planerar att hålla kontakten med sin familj genom facetime.

Danny ser fram emot den nya utmaningen med en mindre produktion och en mer intim atmosfär. Han vill kunna känna stunden hela tiden och vara öppen med sin publik om sina tankar och känslor. Turnén innebär en ny era för Danny och en möjlighet för honom att visa en annan sida av sig själv.

Se turnéschemat nedan för att se när Danny Saucedo kommer till din stad och missa inte chansen att uppleva en unik och intim show med en av Sveriges mest älskade artister!

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version