Eminem blir farfar! Den 51-årige rapparen meddelade att hans dotter Hailie Jade Scott, 28, och hennes man Evan McClintock, som hon gifte sig med i maj, väntar sitt första barn tillsammans. Nyheten delades i hans nya musikvideo för låten Temporary (feat. Skylar Grey), där han visade klipp på att han ledsagade henne nerför altaret och ögonblicket hon berättade för honom om graviditeten. Mot slutet av videon kunde man se Hailie ge sin far en Detroit Lions-tröja med ‘Farfar’ skrivet över ryggen samt en ultraljudsbild av hennes blivande barn. Det är okänt om Hailie väntar en pojke eller flicka för tillfället. DailyMail.com har försökt nå Eminem för en kommentar. Denna spännande uppdatering kommer bara fem månader efter att Scott och McClintock gifte sig i Battle Creek, Michigan. De bjöd in nära vänner och familj för att bevittna deras äktenskapslöften i en ‘modest’ ceremoni på Greencrest Manor, enligt TMZ. För sin stora dag bar Hailie en vacker vit brudklänning komplett med romantisk tyllkjol och slöja som toppade hennes eleganta frisyr. Hailie och Evans har varit tillsammans sedan 2016 och förlovade sig i februari 2023. Hon tillkännagav sin förlovning på Instagram med bildtexten “Avslappnad helgsummering … 2.4.23 jag älskar dig @evanmcclintock11.” Hailie arbetar som influencer och växte upp i Detroit med sin pappa Eminem – riktigt namn Marshall Bruce Mathers III – och mamma Kim Scott. Hon studerade vid Chippewa Valley High School (2014) och Michigan State University. Eminems dotter Hailie Scott Mathers avslöjar överraskande nyheter om sitt privatliv

Eminems dotter Hailie Scott Mathers har nyligen delat med sig av intressanta detaljer om sitt privatliv i en ny podcast. Hon berättar om sin barndom och delar minnen från att växa upp med en världsberömd pappa. Hailie avslöjar också att hon och hennes pojkvän Evan är förlovade sedan februari 2023. Eminem själv är stolt över sin dotters prestationer och berättar att hon har examen från college med en imponerande GPA på 3,9.

Det är tydligt att Hailie Scott Mathers har växt upp i rampljuset, men hon verkar ha hanterat det med stor framgång och ambition. Hennes berättelse är en påminnelse om att även om du kommer från kändisskap, kan du fortfarande skapa din egen framgångsrika väg i livet. Det är inspirerande att se hur Hailie har tagit kontroll över sitt liv och byggt en ljus framtid för sig själv.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version