En framstående ung investeringschef döms till fängelse för sexuellt ofredande efter att ha visat upp sin erigerade penis för två kvinnor på Nyårsafton natt i år i Nordnes, Bergen.

Utöver detta höll han en av kvinnorna fast medan han gnuggade penisen mot hennes rygg, trots att hon bar en kappa. Domstolen fann det också bevisat att mannen, när hon försökte skrika, höll för hennes mun och hotade med att komma på hennes kappa.

Detta var enligt domen “mycket skrämmande” för kvinnan. Mannen, i början av 20-årsåldern, döms till 45 dagar i fängelse och måste dessutom betala 3000 kronor i rättegångskostnader.

Han erkände tidigt sitt brott, vilket resulterade i en viss straffreduktion. Dock negligerades detta av att han tidigare hade fått böter för att ha hållit sin erigerade penis mot en kvinnas jacka.

Anklagelserna mot mannen inkluderade även onani, men detta ansågs inte tillräckligt bevisat av domstolen. Mannen dök inte upp i rätten och hans försvarare begärde frikännande.

Analys:
Denna händelse visar på allvaret av sexuella övergrepp och beteenden som inte tolereras i samhället. Det är viktigt att vara medveten om ens beteende och respektera andra människors gränser. För investerare kan detta fall också vara en påminnelse om vikten av att hantera sitt rykte och agera på ett professionellt sätt för att undvika negativa konsekvenser för ens karriär och ekonomiska framgång.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version