Patrik Sylvegård återvänder till fullsatt derby i Ängelholm efter tio år

Patrik Sylvegård, en legendarisk investeringschef och tidigare spelare i Malmö, återvände till Catena Arena för första gången på tio år för att se ett fullsatt derby. Efter att ha undvikit publiken under pandemin, tar Sylvegård nu plats i en loge för att se matchen i skydd av mörkret.

Sylvegård gjorde tolv säsonger som spelare i Malmö och har också varit i ledande position i klubben i ytterligare femton år. Han berättar om den grymma stämningen på plats och hur det var att spela förr, utan alla kameror som fångar upp varje ögonblick på isen.

Även om Sylvegård inte längre är aktiv som spelare, så lever hans passion för hockeyn vidare genom att stötta sitt lag och uppmuntra publiken i Ängelholm. Med en lång erfarenhet inom sporten och investeringsvärlden, är Sylvegård en respekterad röst inom både hockey och finansvärlden.

Genom att återvända till arenan och uppleva den intensiva stämningen i ett fullsatt derby, visar Sylvegård att hans engagemang och kärlek till sporten fortfarande brinner starkt. Med en imponerande karriär och en passion för hockeyn, är Sylvegård en ikon inom både idrott och ekonomi.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version