Perla Malmberg kritiserar de som tar ställning: ”Kommer bita dem i röven en dag”

Perla Malmberg är kritisk till att andra lägger sig i bråket mellan henne och ”den elaka influencern”. Nu kastar hon en känga mot de poddar som tagit ställning i konflikten. – Jag säger inte att ni behöver backa mig, men var bara tyst för ni vet inte vad som hände, säger hon i en video på Tiktok.

Perla-Beliz Rainey-Malmberg, mer känd som Perla Malmberg, 20, har den senaste tiden pratat om en enligt henne ”elak influencer” hon stött på. På Malmbergs Tiktok, där hon har en kvarts miljon följare, har hon vid flera tillfällen pratat om det hårda klimatet bland influencers. Nyligen fick en video rejäl spridning. I skrivande stund har den nästan 2 miljoner visningar på Tiktok. Där pratar Perla Malmberg om en incident på Aftonbladets musikgala Rockbjörnen, där hon och ”den elaka influencern” ska ha hamnat i bråk med varandra. Malmberg anklagade influencern, som hon inte nämner vid namn, för att än en gång vara otrevlig mot henne.

Edvin och Johanna försvarar ”elaka influencern”

Poddar som ”Vad fan hände” med Alice Stenlöf och Klara Elvgren, ”Ord och alla visor” med Alexandra Nilsson och Dasha Girine, samt ”Ursäkta” med Edvin Törnblom och Johanna Nordström har pratat om bråket. Flera av dem har då tagit influencern i försvar. – Det är ingen mänsklig rättighet att alla människor ska vara trevliga mot dig. Sen absolut, man ska inte bete sig som en fitta mot folk, det är väl jätteonödigt, men det finns också två sidor av ett mynt, sa Johanna Nordström i sin podd.

Perla Malmberg: ”Var bara tyst”

Hon påpekar också att flera av de personer som uttalat sig om bråket känner influencern. – Håll inte din vän om ryggen bara för att det är din vän. Om du vet att din vän har gjort fel så var bara tyst. Jag säger inte att ni behöver backa mig, men var bara tyst för ni vet inte vad som hände.

Perla Malmberg säger också att hon är besviken över att varken influencern eller podd-profilerna har hört av sig till henne för att be om ursäkt. Hon påpekar också att det här är sista gången hon tar upp konflikten offentligt. – Jag lägger inte mer tid på den här kvinnan och hennes kompanjoner. Jag tror på universum och karma och det kommer bita dem i röven en dag. – Utan att ha nämnt den här influencerns namn en enda gång så lägger jag det här bakom mig nu.

Aftonbladet har sökt influencern som tidigare avböjt att kommentera.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version