Orkanen Helene dödligaste stormen i USA på två decennier – 200 personer har hittills omkommit

Orkanen Helene har orsakat förödelse och tragiska förluster i USA, med minst 200 dödsfall enligt CNN. President Biden har besökt de drabbade områdena för att ge sitt stöd och har mobiliserat hjälp från militären. Miljontals amerikaner saknar fortfarande el och vatten, och sökinsatser pågår för att hitta saknade personer.

Det värst drabbade området är North och South Carolina, där vägar är stängda och många saknar elektricitet. Frivilliga arbetar hårt för att hjälpa de som behöver det mest, som barnfamiljer utan tillgång till rent vatten och mjölkersättning.

Livsviktiga förnödenheter transporteras med hjälp av mulor i svårtillgängliga områden där helikoptrar och fordon inte kan nå. Ranchen Mountain Mule Packers i North Carolina utbildar militären i att använda mulor i extrem terräng och arbetar nu dag och natt för att hjälpa de drabbade.

Översvämningar, förstörda hem och tragiska förluster präglar situationen efter orkanen Helene. Det är viktigt att stödja de drabbade och hjälpa till att återuppbygga de samhällen som har drabbats av denna förödande katastrof.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version