Bethenny Frankel visade upp sin passform i en liten bikini när hon antydde ett mystiskt möte på sociala medier på fredagen. Influencern, 53, som tidigare i månaden setts på en dejt med affärsmannen Tom Villante efter att hon gjort slut med sin fästman Paul Bernon, antydde att hon kanske skulle träffas av någon speciell person för sin utflykt. ‘POV: Du är någonstans och gör något med någon….’ skrev hon över bilden som delades i hennes Instagram Stories. Den före detta Real Housewives of New York-stjärnan visade upp sin tonade mage och smidiga lemmar i en vit tvådelad bikini med ränder i guld, rött, rosa och burgundy. Hennes långa, mörka hår var stylat rakt och hon accessorized med en rosa hatt, stora rosa solglasögon och en persikofärgad strandväska på självporträttet. En annan sexig bild som delades på fredagen visar influencersen ligga avslappnad på en solstol som var täckt med en vit handduk. Hon visade upp sin mage i ett par mörkgröna botten och en matchande bh-top. Skinny Girl-grundaren accessorized med en guldkedja gjord av en rad bågformade charm och bar en rosa och vit keps med texten Love på den. Mellan fotoinlägg har Frankel samlat in pengar för att stödja offren för orkanen Helene genom sin välgörenhetsorganisation bstrong. Hon delade ett videoklipp från Raul från Global Empowerment Mission i hennes Instagram Stories. Han är på plats i Ashville, NC, som drabbades hårt av den kategori fyra stormen. Han rapporterade om början på en karavan av hundratals frivilliga som verkade redo att göra mycket behövda leveranser av vatten och andra föremål till områden som påverkats av den dödliga cyklonen. Hittills har Helen krävt minst 215 människoliv enligt de senaste rapporterna. Enligt välgörenhetsorganisationens webbplats grundades bstrong 2017 och ‘har samlat in och distribuerat miljontals dollar i kontanter och förnödenheter till offer för naturkatastrofer och konflikter runt om i världen.’ Mottagarna inkluderar människor i ‘USA, Puerto Rico, Sydamerika, Karibiska öarna, Australien, Polen, Ukraina, Turkiet, Syrien, Amazonas och Sudan.’ Entreprenören har nyligen lanserat sitt eget biodynamiska vinbolag Forever Young, och hennes första erbjudande är en fransk rosé från Côtes de Provence som tillverkas av Chateau Robine. ‘Vinet är fantastiskt, och det är gjort av ett chateau som ägs av en kvinna,’ säger Frankel. Bethenny Frankel tar vinproduktion till nästa nivå med biodynamiska metoder

Bethenny Frankel har lanserat sitt nya vinmärke som hon beskriver som “absolut läckert” enligt Forbes. Produkten framställs utan syntetiska gödningsmedel eller bekämpningsmedel, vilket den tidigare realitystjärnan säger är “mer naturligt och hälsosamt”. Enligt henne kan även vissa viner, även ekologiska viner, innehålla en massa skräp som får en att må dåligt dagen efter. Hon hävdar att det finns en drastisk skillnad i kvalitet.

Bethenny Frankel tar alltså vinproduktion till en ny nivå genom att använda biodynamiska metoder, vilket kan vara en trend att hålla koll på för investerare och vinälskare.

Genom att fokusera på biodynamiska metoder kan Frankel skapa ett vin av hög kvalitet som även är hälsosamt och miljövänligt. Detta kan öppna upp nya investeringsmöjligheter inom vinindustrin och samtidigt locka konsumenter som är intresserade av hållbara och hälsosamma produkter. Så håll ögonen öppna för Bethenny Frankels biodynamiska viner – de kan vara nästa stora grej på marknaden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version