Adria Sheri English avslöjar A-listade kändisar som gäster på Diddy’s skandalösa fester

Adria Sheri English, 46, som tidigare var go-go-dansös, anklagar nu musikmogulen Sean ‘Diddy’ Combs för att ha tvingat henne att ha sex med gäster på hans ökända ‘freak-offs’ efter att hon först blev anlitad för att uppträda på hans stjärnspäckade fester år 2004.

I en sensationell intervju med DailyMail.com denna vecka beskrev English hur hon utsattes för sexhandel till gäster på Diddys berömda ‘White Parties’ i Hamptons och Miami under en femårsperiod.

De sexuella mötena ägde, enligt henne, rum i separata rum bort från huvudfesten, där hon minns att hon såg kända stjärnor som Donald Trump, Ja Rule, Busta Rhymes och Reverend Al Sharpton.

Den tidigare porrstjärnan, som beskrev Bad Boy-grundaren som en ‘hallick’ som tvingade henne att sova med högkvalitativa gäster, gjorde också en chockerande påstående om att Combs försökte utföra sexuella handlingar på manliga modeller under en casting för hans klädmärke.

‘I agreed to do it because, heck yeah, I’m at an exclusive thing where Jay-Z was there, and Beyoncé – Diddy, all the big names,’ she told DailyMail.com.

‘I didn’t know it was going to turn into anything sexual.’

Det var ungefär vid den tredje festen som Combs enligt uppgift började kräva att hon skulle ha sex med gäster efter att han fått reda på hennes tidigare karriär som porrskådespelerska.

English berättade för DailyMail.com att de sexuella mötena ägde rum i avskilda områden av Diddys bostad och att inte alla festgäster skulle ha varit medvetna om de påstådda olagliga aktiviteterna som ägde rum.

Hon hävdar att hon inte kan avslöja specifika detaljer om vad hon bevittnade på grund av sin pågående rättsliga process, men namngav den rad Hollywood-stjärnor som hon hade sett på White Parties.

‘I saw Busta Rhymes there. I saw Ja Rule there. I saw Diana Ross there with her son, Evan, who was underage,’ English told DailyMail.com.

‘I saw Paris Hilton and Reverend Al Sharpton. Analysera: En kvinna vid namn English avslöjade i en intervju att hon hade sexuella möten med kändisgäster på fester som arrangerades av musikmogulen Diddy. Trots löften om framgång och berömmelse blev hennes inträde i Diddys värld besudlad av tomma löften. Hon hävdade att Diddy hade lovat henne en lysande karriär inom underhållningsbranschen. Dessutom hade han lovat att lansera hennes dåvarande pojkvän som modell, samt andra extravaganta förmåner. English först träffade Combs i New York runt 2004 när hennes pojkvän hade en audition för Diddys klädmärke, Sean John. Hennes pojkvän blev propositionerad av Combs, vilket resulterade i en ilsken reaktion från pojkvännen. Detta avslöjande ger insikt i den mörka sidan av underhållningsbranschen och påminner om vikten av att vara medveten om de risker som kan följa med att försöka göra karriär inom denna bransch. Adria Sheri English avslöjar skandalen: Diddy anklagad för sexhandel och påstådd utpressning

I en chockerande uppenbarelse hävdar Adria Sheri English att Diddy, den kända rapparen, har varit inblandad i en sexhandel- och utpressningsring. Enligt English har Diddy och hans medarbetare manipulerat och hotat både henne och andra sexarbetare för att få ekonomisk vinning och förmåner från kändisar och inflytelserika personer.

English påstår att Diddy använde hemliga inspelningar av sexuella handlingar som ett sätt att utpressa sina gäster och tvinga dem att göra ekonomiska förmåner. Hon hävdar att Diddy lovat henne berömmelse och rikedom men istället manipulerade och hotade henne för att få vad han ville.

Enligt English var Diddy inblandad i en beräknande groomingplan som inkluderade falska löften om kändisintroduktioner, nätverkande och berömmelse, men som snabbt övergick till hot och sexhandel. Hon hävdar också att Diddy använde sitt inflytande för att svartlista henne när hon inte längre ville delta i hans skumma affärer.

Skandalen har skakat den finansiella världen och visar hur maktmissbruk och manipulation kan påverka människors liv och ekonomi på djupa och förödande sätt. Det är en påminnelse om vikten av att vara medveten om vilka risker och faror som kan lurka i skuggorna och att vara vaksam när det gäller att skydda sig själv och sina tillgångar från oetiska och olagliga metoder. Håll dig framgångsrik på aktiemarknaden med dessa experttips

Att investera på aktiemarknaden kan vara en skrämmande uppgift för många, men med rätt strategi och kunskap kan det vara en lönsam affär. Som investeringschef med års erfarenhet på finansmarknaden har jag sammanställt några viktiga tips för att hjälpa dig att lyckas med dina investeringar.

1. Gör din forskning: Innan du investerar i en viss aktie, se till att göra noggrann forskning om företaget, dess prestanda och framtidsutsikter. Detta kommer att hjälpa dig att fatta mer informerade beslut och minimera risken för förluster.

2. Mångfaldiga din portfölj: Genom att sprida dina investeringar över olika branscher och tillgångsslag kan du minska risken och öka möjligheten till avkastning. En diversifierad portfölj är nyckeln till långsiktig framgång på aktiemarknaden.

3. Ha tålamod: Att investera på aktiemarknaden är en långsiktig strategi. Det är viktigt att ha tålamod och inte låta kortsiktiga svängningar på marknaden påverka dina beslut. Stanna fokuserad på dina långsiktiga mål och låt dina investeringar växa över tid.

Genom att följa dessa experttips och hålla dig informerad om de senaste trenderna på finansmarknaden kan du öka dina chanser till framgång och öka din ekonomiska stabilitet på lång sikt.

Analyserat och förklarat:

Den här artikeln ger värdefulla tips från en erfaren investeringschef för att hjälpa dig att lyckas på aktiemarknaden. Genom att göra noggrann forskning, diversifiera din portfölj och ha tålamod kan du öka dina chanser till avkastning och minska risken för förluster. Att investera på aktiemarknaden kan vara en viktig del av att bygga upp din ekonomiska stabilitet och säkerställa en bättre ekonomisk framtid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version