Per Frick provocerar Paulo Dybala under Elfsborgs historiska seger mot Roma i Europa League

Elfsborgs Per Frick retade upp Paulo Dybala under en dramatisk match mot Roma i Europa League. Frick berättade senare att han tyckte att Dybala var för snäll i Italien och att det var roligt att se honom bli provocerad. Elfsborg lyckades vinna med 1-0 mot den italienska storklubben, vilket är en seger som kommer att bli ihågkommen i många år framöver.

Per Frick, som spelar sin 16:e säsong i Elfsborg, värderar verkligen denna seger högt och ser det som en stor bedrift att besegra Roma. Han är stolt över att ha fått spela mot en sådan prominent motståndare och kommer att minnas denna match resten av sitt liv. Elfsborgs framgångar under Hiljemark-eran visar på lagets styrka och potential inför framtiden.

Sammanfattningsvis, Elfsborgs seger mot Roma visar på lagets förmåga att utmana och besegra stora motståndare. Per Fricks provokativa agerande mot Paulo Dybala bidrog till lagets framgång och kommer att bli ett minnesvärt ögonblick i Elfsborgs historia. Denna seger visar på lagets potential och styrka inför framtida utmaningar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version