Nordens bästa kryptobörs Firi levererade en rekordhög vinst på 46 miljoner kronor under första halvåret, trots att kryptomarknaden var svagare efter påsk. Enligt Firi-grundaren och VD Thuc Hoang fortsätter företaget att växa och omsättningen under första halvåret 2024 är redan högre än hela 2023. Med investeringar i tillväxt förra året skördar de nu frukterna.

Framtidsutsikterna för tredje kvartalet är optimistiska även om marknaden är trög. Firi förutspår god tillväxt under andra halvåret och planerar för ytterligare expansion nästa år. Hoang tror på spännande möjligheter framöver, med potentiella sammanslagningar och uppköp på den nordiska kryptomarknaden.

Firi, som nu har över en kvarts miljon kunder, ser en fortsatt stark intresse för kryptovalutor. Handelsvolymen på plattformen ökade till 3,4 miljarder kronor under 2023 och fortsätter att växa under 2024.

Bitcoin-priset har mer än fördubblats det senaste året till över 61 000 dollar, vilket har ökat intresset för kryptovalutor efter nedgången 2022. Trots detta är det fortfarande långt ifrån toppnoteringen på 73 788 dollar från mars.

Firi-sjefen tror att förra årets Bitcoin-ökning, på grund av förväntningarna på godkännande av fler Bitcoin-ETF:er och Ethereum, har bidragit till att återuppliva intresset för kryptovalutor.

Sammanfattningsvis, Firi befäster sin plats som Nordens ledande kryptobörs med planer på fortsatt tillväxt och spännande möjligheter. För investerare och användare av kryptovalutor kan Firis framgångar och prognoser vara av intresse för att förstå marknadstrender och potentiella investeringsmöjligheter.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version