Gorka Márquez avslöjade på torsdagens It Takes Two att han bad sin kändispartner Dr Punam Krishnan om råd om hur man inte ska skava i sina PVC-byxor. Visa visade sig vara mycket heta under lördagens direktsändning när Gorka bar de vågade byxorna och en genomskinlig topp för deras foxtrot. Den spanska dansaren hade dock oro för de åtsittande byxorna inför rutinen, så han vände sig till sin doktorpartner för råd om hur man bäst undviker skav. Under It Takes Two sa Punam: ‘Vi skulle precis gå ut för att meddela paren och då säger han, “Vad ska jag ha på mig? Ska jag använda puder, ska jag använda kräm, ska jag använda Sudocrem?” Och jag sa: “Inte nu, Gorka, inte nu!”.’

“Jag var i goda händer!” sa han om sin partner, som är läkare. ‘Han sa, “Vad kommer att göra att jag skaver minst?”‘, lade Punam till om deras utbyte och förklarade att hon sa: ‘Bara dansa, för tusan!’ Innan han ens satte foten på dansgolvet fick den professionella dansaren fansen att svärma när han modellerade de åtsittande PVC-byxorna och en genomskinlig topp medan han gick ner för trapporna med Punam. Men medan vissa blev exalterade över de kommande danserna var andra mer intresserade av vad den heta spanjoren hade på sig – och de var mycket imponerade.

Trots deras heta rutin fick paret endast 18 av 40 poäng, en mindre än förra veckans poäng. Att kritisera dansen sa Motsi Mabuse att hon ‘älskade attityden och stilen men för ballroom-partnering, din hållning lät dig ner’, medan Anton Du Beke kommenterade: ‘stilfull, enormt öppet arbete men blev slapp i hållningen.’ Shirley Ballas sa: ‘stark och dynamisk övre del men svagare nedtill’, medan Craig Revel Horwood avslutade med att det var ‘på väg mot ryggradslös, saknade ton’.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version