Ada Nicodemou avslöjar hur hennes kollegor på Home and Away upptäckte hennes förhållande med James Stewart utanför skärmen.

Tv-stjärnorna, vars karaktärer är gifta i Channel Seven-showen, kopplades först samman tidigare i år när de sågs kyssas på Anzac Day innan Ada bekräftade deras romans i en tidningsintervju.

I en intervju på Mamamias No Filter-podcast avslöjade den 47-åriga skådespelerskan att hon bara hade berättat för en liten grupp människor att hon var ‘nära med’ på inspelningen innan ‘ryktet spreds’ om paret utanför skärmen.

‘Jag insåg att jag inte behövde berätta för någon annan,’ förklarade hon. ‘Vi behövde ingen gruppe-post, människor förstod bara det.’

I intervjun erkände Ada att hon växte känslor för sin tv-kollega James, 48, var ‘konstigt’ till en början.

‘Jimmy och jag har känt varandra i 25 till 30 år och det fanns inga känslor under väldigt lång tid. Så jag blev chockad när jag började få känslor,’ sa hon. ‘Det fanns den här kemin för första gången – den här gnistan som hände som inte fanns där tidigare och det var konstigt.’

I juli bröt Ada äntligen sin tystnad om sin romans med James efter månader av spekulationer. Kärleksparet kopplades först samman tidigare i år när de sågs kyssas på Anzac Day. Det har sedan dess hävdats att det blir alltmer seriöst mellan dem och att de överväger att flytta ihop – men de höll tyst om sin romans. Ada bekräftade att hon dejtade sin långvariga kollega James i en tidningsintervju och beskrev deras romans som ‘oväntad’. ‘Jimmy och jag är tillsammans, ja. Det är bara i början. Det är väldigt nytt och oväntat. Jag är superlycklig.’

Analys: Artikeln handlar om hur Ada Nicodemou avslöjar sitt förhållande med James Stewart för sina kollegor och offentligheten. Trots att de spelar ett gift par på TV visste inte alla om deras verkliga kärleksrelation tills Ada berättade för en liten grupp människor och ryktet spreds. Denna historia visar hur även kändisar, trots att de är offentliga personer, kan ha privata relationer som hålls hemliga tills de väljer att dela dem med världen. Det visar också hur kärlek och känslor kan uppstå oväntat även efter lång tid av vänskap och samarbete. Investera i den bästa aktiemarknaden: En guide för framgångsrika investerare

Att investera i aktiemarknaden kan vara en lönsam affär för de som har kunskap och förståelse för hur marknaden fungerar. Med rätt strategi och noggrann forskning kan investerare maximera sin avkastning och minimera riskerna. I denna guide kommer vi att utforska några av de bästa investeringsmöjligheterna på marknaden just nu och ge dig de verktyg du behöver för att lyckas som investerare.

En av de bästa investeringsmöjligheterna just nu är tekniksektorn. Med ständig innovation och tillväxt i branschen finns det gott om möjligheter att göra vinster genom att investera i teknikföretag. Ett annat populärt val bland investerare är fastighetsmarknaden, där investeringar i fastigheter kan ge stabil avkastning på lång sikt.

För de som är intresserade av att diversifiera sin portfölj kan investeringar i råvarumarknaden vara ett bra alternativ. Genom att investera i råvaror som guld, silver och olja kan investerare skydda sig mot inflation och geopolitiska risker.

Oavsett vilken investeringsstrategi du väljer är det viktigt att göra noggrann forskning och konsultera med en finansiell rådgivare innan du tar några beslut. Genom att vara väl förberedd och hålla dig informerad om marknadens trender kan du maximera dina chanser till framgång som investerare.

Analys:

Det är viktigt att förstå att investeringar i aktiemarknaden innebär risk och att det är viktigt att vara medveten om dessa risker innan man investerar. Genom att göra noggrann forskning och ha en tydlig strategi kan investerare öka sina chanser till framgång på marknaden. Det är också viktigt att diversifiera sin portfölj för att minska risken och maximera avkastningen på lång sikt. Genom att hålla sig informerad om marknadens trender och vara beredd att anpassa sin strategi efter förändrade förhållanden kan investerare öka sina chanser till framgång på marknaden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version