Investera i din framtid: NRL-stjärnan Ryan Papenhuyzen tar en avslappnad promenad med sin nya flickvän Emma Mac inför det stora spelet!

Ryan Papenhuyzen, stjärnan från Melbourne Storm, är bekräftad som startspelare inför lagets stora final mot Penrith Panthers på ACCOR Stadium i Sydney på söndag. Trots nervositeten inför den stora matchen visade Ryan inga tecken på fjärilar i magen när han promenerade med sin influencer-flickvän. Paret såg glada ut när de gick längs en lövig gata i Sydney.

Ryan debuterade sitt nya förhållande på sociala medier och bekräftade att han inte längre är singel. Emma Mac, en mode-TikToker, delade också bilder på paret under Ryans spel på lördagskvällen, vilket fick följarna att gå i extas. Det verkar som om Ryan är redo att dela sin kärlek med världen.

Detta kärleksäventyr har fått fansen att spekulera, särskilt eftersom de tidigare trodde att Ryan var tillsammans med Kelsey Browne, en netball-stjärna. Men nu verkar det som om Ryan har hittat kärleken med Emma och att de båda är redo för det nya kapitlet i sina liv.

Investera i din framtid genom att följa dina drömmar och vara öppen för nya möjligheter, precis som Ryan och Emma gör. Vem vet, nästa gång kanske det är du som tar en avslappnad promenad med din älskade och njuter av livets enkla glädjeämnen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version