Jason Momoa visar offentligt sin kärlek till flickvännen Adria Arjona på Instagram denna vecka. Efter att den 32-åriga puertoricanska skådespelerskan – som gillar att åka motorcykel med Momoa, 44 – delade en uppsättning fantastiska foton, lämnade han en rad röda hjärtan och en hjärta-ögon-emoji i hennes kommentarer. Över fem bilder bar Blink Twice-skådespelerskan en åtsittande, krämig-färgad, kortärmad klänning med små blomliknande ögonhål över hela.

Bilderna togs i Italien och hon skrev i bildtexten till sina 1,2 miljoner följare, ‘Vi ses nästa år Italia.’ Momoa bekräftade deras romans i maj när han sa att han är ‘mycket i ett förhållande’ under en Comic Con-uppträdande. Jason var tidigare gift med skådespelerskan Lisa Bonet, 56, som delar 35-åriga dottern Zoe Kravitz med ex-maken Lenny Kravitz, 60. Momoa och Bonet meddelade sin separation i januari 2022 och ansökte slutligen om skilsmässa i januari 2024 med separationsdatumet listat som oktober 2020. Han och hans ex-fru delar två barn – 17-åriga dottern Lola och 15-åriga sonen Nakoa-Wolf. Det är oklart exakt när Aquaman-stjärnan började dejta Arjona, men efter att de gick ut offentligt med sin romans, berättade en källa för People att relationen är ‘äkta.’ ‘Han bryr sig om henne, det är verkligt,’ sa insidern. Det tillades: ‘Hon är bra för honom – och en härlig och äkta person och verklig som han är. Hon har en bra sinne för humor och är lätt att vara med. De relaterar till varandra.’ En annan person nära stjärnorna berättade för People i augusti att den hawaiianska infödda ’tillbringar mycket tid med’ sin nya flickvän. ‘Hon gör honom lycklig. Hon är mycket äventyrlig och jordnära också,’ sa källan. Investera i kändisar: Jason Momoas senaste framträdande och kontroversen som följde

Investeringar i kändisar kan vara en lukrativ affär, men de senaste händelserna kring Jason Momoa visar att det inte alltid är en dans på rosor. Momoa, känd för sina roller i Hollywood-filmer och tv-serier, tog nyligen scenen i Miami med sitt band Oof Tatata. Under framträdandet drack han från en cocktailglas medan han marknadsförde sitt Meila Vodka-varumärke.

Men inte allt var frid och fröjd för Momoa den kvällen. Enligt YouTuber Rachell Marie Hofstetter, även känd som Valkyrae, hade hon en “nedslående” upplevelse med skådespelaren under en inspelning. I en video med internetpersonligheten JasonTheWeen påstod Valkyrae att hon såg Momoa behandla vissa av filmteamet illa under produktionen av en film där han spelar rollen som Garett ‘The Garbage Man’ Garrison.

Valkyrae beskrev situationen som “ganska nedslående” och förklarade att det inträffade efter en mycket intensiv och emotionell scen, vilket möjligen kan förklara Momoas beteende. Hon uttryckte förvåning över hur han behandlade vissa av filmteamet och delade med sig av sin besvikelse över händelsen.

Denna kontrovers kring Jason Momoa visar att investeringar i kändisar inte bara handlar om glamour och framgång, utan också om att vara medveten om de potentiella riskerna som kan följa med. Det är viktigt att noggrant överväga alla aspekter innan man investerar i en kändis, eftersom deras offentliga image och agerande kan påverka både deras karriär och investerares plånböcker.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version