Lucy Beaumont skämtade om sin ex-make Jon Richardson ‘försvinner’ i sin senaste stand-up show, samtidigt som hon avslöjade att hennes föräldrar nu ‘separerar’. Den roliga kvinnan, 41, inledde höstbenen av sin live stand-up turné på London Palladium på fredagskvällen och nämnde sin tidigare partner och kollega komiker – trots att hon nyligen erkände att hon var förbjuden att prata om sin separation av advokater. Lucy och Jon, som delar en dotter Elsie, åtta år, chockade fansen genom att meddela sin separation i april efter nio års äktenskap. Men enligt Lucy, som är född i Hull, förblir paret på goda villkor. Hennes ex Jon, 42, medverkade i en av hennes skämt på fredagskvällens show, som Lucy erkände att hon borde ha ‘tagit bort’ efter hennes separation. Kommentera uppfödningen av deras dotter säger Lucy: ‘Jag försökte uppfostra henne ganska andligt, för så blev jag uppfostrad, och jag visade henne hur man bränner salvia i vardagsrummet för att bli av med negativ energi. Och hon sa "inte mamma, pappa kommer försvinna".’ Efter skratt från den vetande publiken, skämtade Lucy: ‘När jag skrev det var det ett skämt men nu låter det som om jag gjorde det. Jag menar att ta bort det, men vi är fortfarande vänner – det finns inget att oroa sig för.’ Senare i showen gjorde Lucy även avslöjandet att hennes föräldrars äktenskap också är över. Hon sa: ‘Min dotter har haft den här fantastiska effekten på min mamma och pappa, de spenderar inte mycket tid tillsammans längre – de separerar – men nu har de helger tillsammans.’ Lucy och Jon, som är lagkapten i Channel 4-serien 8 Out Of 10 Cats Does Countdown, började dejta 2013 efter att de träffade varandra genom vännen Roisin Conaty och fortsatte att arbeta tillsammans på ett antal shower inklusive Meet The Richardsons på Dave. Ingen av dem har öppet talat om sin separation sedan de meddelade sin separation – vilket ledde till att Jon överlämnade 1,625 miljoner pund till Lucy för hennes aktier i ett företag där de båda var listade som direktörer.

Analys:
Artikeln handlar om den komiska Lucy Beaumont som skämtar om sin ex-make Jon Richardson i sin senaste stand-up show samtidigt som hon avslöjar att hennes föräldrar separerar. Trots att paret har gått igenom en separation, verkar de fortfarande vara vänner och på goda villkor. Lucy delar också en rolig anekdot om deras dotter och hur deras separation påverkar henne. Genom att skämta om sitt personliga liv på scenen visar Lucy sin förmåga att skapa humor även i svåra situationer. Detta kan påverka hur publiken ser på separationer och relationer i allmänhet, och visa att det trots allt kan finnas ljus och skratt även i mörka tider. Jon har överlämnat 1,625 miljoner pund till Lucy för hennes aktier i ett företag där de båda var listade som direktörer (avbildade på sin TV-show Meet The Richardsons).

Paret, som har samlat en förmögenhet på 6 miljoner pund, släppte ett gemensamt uttalande som löd: ‘Efter nio års äktenskap vill vi meddela att vi har separerat.

‘Vi har gemensamt och vänligt tagit det svåra beslutet att skiljas och gå skilda vägar.’

I en intervju med The Sunday Times förra veckan berättade Lucy hur hon inte kan tala om skilsmässan på uppmaning av advokater, men reflekterade över det offentliga livet av deras äktenskap.

Hon sa: ‘Jag ångrar ingenting. Men lika mycket, [över] denna nästa fas, håller jag mycket på att hålla mitt personliga liv privat.’

Lucy tillade: ‘Jag känner ibland skuld att jag pratade om min dotter och mitt äktenskap, och min mamma och min pappa.

‘Jag tror att jag delvis kände tacksamhet, tacksamhet för att jag fick jobb, tacksamhet för att jag blev intervjuad, och kände att jag var tvungen att offra och dela allt.’

Lucy talade också med OK! Magazine, men förblev återigen tyst om uppbrottet.

Hon sa: ‘Folk kanske tycker att jag borde prata om det eftersom vi var så offentliga och alla kände oss som ett par, men jag kommer inte att göra det, och inte för att det finns någon fientlighet.

‘Vi båda kom överens om att även om det kan vara konstigt för andra att inte höra något om det, så skulle vi inte prata om någonting som har med äktenskapet eller varandra att göra.’

Sedan separationen har fansen hittat gamla videoklipp som antyder att äktenskapet var på klipporna, inklusive ett där Lucy medgav att hon ibland oroar sig för att hon ‘gjorde ett misstag’ genom att gifta sig med Jon när hon kritiserade hans envisa sida.

När Lucy blev tillfrågad om hon hade några bekymmer angående sin ex-make i hans show Ultimate Worrier, svarade hon: ‘Jag har många. Ibland oroar jag mig för att jag har gjort ett misstag.’

Lucy beskrev sedan hur Jon inte kan erkänna när han har fel eller har gjort ett misstag.

Hon tillade: ‘En sak jag tycker är riktigt svår i ett äktenskap är när den andra personen inte kan erkänna när de har fel.

‘[De] kan inte säga förlåt jag har gjort ett misstag.’

I ett annat gammalt klipp som delades nyligen skämtade Lucy om att hon inte trodde att hennes äktenskap med Jon skulle vara livslångt, två år innan de meddelade sin separation.

I ett upptäckt klipp från 8 Out Of 10 Cats Does Countdown 2022 delade Lucy sin ärliga syn på deras äktenskap, vilket fick Jon att fråga ‘bryter du upp?’

I videon från showen frågade programledaren Jimmy Carr Lucy: ‘Vad fick dig att bestämma dig för att slå dig till ro?’

Till vilket komikern svarade: ‘Jag ser inte detta som livet, finns det inte en sång bara på genomresa? En säsong, en anledning eller ett liv.

‘Du möter i ditt liv gamla själar, nya själar, idioter. ‘Innan Jon hade jag aldrig ätit avokado. Vi har haft ett underbart liv tillsammans. Vi har haft en dotter.

‘Vem vet vad som kommer att hända i framtiden.’

En chockad Jon frågade: ‘Bryter du upp nu?’ innan han lade huvudet i händerna.

Lucy svarade: ‘Vi har en underbar dotter så det har varit värt det.’

Analyserat nedbrytningsvis handlar denna artikel om det offentliga uppbrottet mellan Jon Richardson och Lucy Beaumont, som efter nio års äktenskap har beslutat att skiljas. Trots att de har hållit sitt personliga liv privat, har offentliga spekulationer och gamla videoklipp gett en inblick i deras relation och eventuella problem. Deras berättelse ger en läxa om att även de starkaste relationerna kan krackelera och att kommunikation och ärlighet är nyckeln i ett äktenskap. Det påminner oss också om att inget förhållande är perfekt och att det är viktigt att vara öppen och ärlig med varandra för att undvika sådana tragedier i framtiden. Investera i kryptovalutor: En guide till den bästa investeringsstrategin för att maximera din avkastning

Kryptovalutor har blivit en het trend på finansmarknaden och många investerare har sett sina pengar växa exponentiellt genom att investera i digitala tillgångar som Bitcoin, Ethereum och andra populära kryptovalutor. Men för att verkligen maximera din avkastning och minimera riskerna är det viktigt att ha en välgenomtänkt investeringsstrategi på plats.

I denna guide kommer vi att gå igenom de bästa investeringsstrategierna för att lyckas med kryptovalutor. Vi kommer att diskutera allt från långsiktiga investeringar till kortsiktiga handelsstrategier och ge dig de verktyg och kunskaper du behöver för att ta dina investeringar till nästa nivå.

Oavsett om du är en nybörjare inom kryptovalutamarknaden eller en erfaren investerare som letar efter nya möjligheter, så kommer denna guide att ge dig all information du behöver för att göra smarta investeringsbeslut och maximera din avkastning på finansmarknaden. Så låt oss dyka in i världen av kryptovalutor och se hur du kan dra nytta av denna spännande och lönsamma marknad.

Analys:
Denna artikel ger en omfattande översikt av de bästa investeringsstrategierna för kryptovalutor, från långsiktiga investeringar till kortsiktiga handelsstrategier. Genom att följa råden i denna guide kan investerare maximera sin avkastning och minimera riskerna på den snabbt växande kryptovalutamarknaden. Genom att förstå och tillämpa dessa strategier kan även nybörjare dra nytta av denna lönsamma marknad och göra smarta investeringsbeslut.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version