Nick Cannon anlände till sin sons basketmatch i Los Angeles på fredagen. Den 43-årige tv-personligheten var en omtänksam far när han såg till att hans son, en av hans totalt 12 barn, kom in i sin flashiga Tesla Cybertruck säkert. För deras utflykt bar han en avslappnad, hel-svart ensemble och svepte in sig i en mysig huvtröja med detaljer i nylonpatchwork. Komikern bar matchande mjukisbyxor och iögonfallande, höga sneakers för att fullända sin look. Detta kommer bara veckor efter att hans ex-fru Mariah Carey tog deras 13-åriga tvillingar Monroe och Moroccan på en resa för att besöka Kinesiska muren.

Förutom deras tvillingar är Cannon också far till 10 barn som han välkomnade med sex olika kvinnor under åren, inklusive sin ex-fru. Han delar söner Golden Sagon och Rise Messiah Cannon och dotter Powerful Queen med Brittany Bell; tvillingarna Zion Mixolydian och Zillion Heir och dotter Beautiful Zeppelin med Abby De La Rosa; sonen Legendary Love med Bre Tiesi; och dottern Onyx Ice Cole med LaNisha Cole. Cannon är far till två barn med Alyssa Scott – sonen Zen, som dog vid fem månaders ålder i december 2021 efter att ha diagnostiserats med hjärncancer, och dottern Halo Marie Cannon som föddes i december 2022.

Under de senaste åren har Cannon uppmuntrat och stöttat sin son Golden, nu sju år, i hans passion för basket genom att delta på hans matcher. Ibland tar han med sig sina yngre barn eller ansluter sig till sina barns mammor i gott humör. Tidigare förra månaden berömde han sin “avancerade” son och hyllade Golden för sin “emotionella intelligens” och att han går två klasser framåt i skolan. Hans engagemang för faderskapet har inte gått obemärkt förbi, särskilt inte för hans barns mamma Bre Tiesi.

Den tidigare Selling Sunset-stjärnan lovordade tidigare programledaren för att vara en “bra och närvarande” pappa som kan hantera behoven hos alla sina barn. Trots en hektisk schema och ett dussin barn sa hon att han hittar tid att vara en närvarande förälder för var och en av dem. Även om han har Tiesis godkännande verkar det som att han inte har sin ex-frus. Cannon sa nyligen att han “absolut” skulle återuppta sin relation med Carey om han fick chansen. Kort därefter avfärdade han det och sa att hon inte “vill” ha honom längre. Cannon sa att hans ex-fru, med vilken han var gift från 2008 till 2016, har “gått vidare.”

Ja, hon vill inte ha mig, sa Nick kärleksfullt under Fox Fall Press Day och tillade: Hon har gått vidare från mina galna upptåg. I augusti skämtade han om att han och Carey “hör ihop” och sa att han skulle vara “dum” om han inte tog tillfället i akt att få tillbaka henne. Dock erkände han även då att “hon vill inte ha mig” och skämtade om att han har välkomnat “en hel basebollag” med andra barn. Han har sedan lagt till att “att ha att göra med mig måste vara galenskap”, vilket är varför det är “till deras fördel” att hans barns mödrar alla kommer överens med honom.

Analys: Artikeln handlar om Nick Cannons familjeliv och relationer med sina barns mödrar. Det belyser hans engagemang för faderskap och hur han balanserar sitt ansvar gentemot alla sina barn. Samtidigt ger det en inblick i hans relation med sin ex-fru Mariah Carey och hur han hanterar komplicerade känslomässiga situationer. Det visar också hur offentliga personer navigerar genom personliga relationer och familjedynamik.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version