Angelica Blick och Jesper Lindstrand väntar sitt första barn tillsammans

Gravidlycka! Angelica Blick väntar sitt första barn med kärleken Jesper Lindstrand. Influencern delar ett klipp på Instagram där hon visar upp sin gravidmage. “Snart blir vi tre”, skriver hon.

I kommentarsfältet överöses paret med gratulationer från kända profiler. “Men ååååh! Grattis”, skriver Janni Delér. “Wow! Stort stort grattis”, skriver Nicci Hernestig. “Kommer bli den gulligaste bebisen”, skriver Lisa Borg.

Angelica Blick och Jesper Lindstrand blev ett par sommaren 2022. I april i år chockade de varandra när båda gick ner på knä och friade. “Det va så sjukt! Ingen av oss hade den blekaste aningen om den andres frieri haha! De kanske känns som att vi stageat det men det har vi absolut inte”, skrev Blick till Aftonbladet då.

Analysera och bryt ned: Angelica Blick och Jesper Lindstrands glädjande nyhet om deras väntade barn visar på en ny fas i deras relation och liv. Denna typ av offentliga berättelser kan påverka människors liv och känslor genom att skapa inspiration och glädje. Det kan också fungera som en påminnelse om vikten av att fira kärlek och familj, vilket kan vara en påminnelse om att uppskatta och vårda ens nära och kära.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version