Carin da Silva flyttar tillbaka till sitt gamla hus – Se varför det påverkar hennes ekonomi

Carin da Silva är aktuell med den andra säsongen av ”Husköp i blindo”. Inför den nya omgången har hon själv flyttat – tillbaka till samma hus som familjen bodde i för fem år sedan. I programmet hjälper mäklaren Sebastian Stojanovic och inredningsdesignern Lena Nyholm par och familjer att hitta, köpa och inreda deras drömhus.

Upplägget är oförändrat från den första säsongen. – Däremot kommer det att vara lite annorlunda projekt den här gången – och vi kommer inte bara att inreda för människor. Men det där med att flytta i blindo var inte direkt vad du och din familj gjorde i somras. Hur kommer det sig att ni flyttade tillbaka till samma villa?

– Vi köpte hus 2017 och sen 2019 fick min man en tjänst i Bryssel. Så då tog vi vårt pick och pack och flyttade till Bryssel och hyrde då ut vårt hus i fem år medan vi var borta. Och sen nu i augusti så flyttade vi hem igen till vårt gamla hus. Så vi har flyttat hem igen, kan man säga.

Och hur känns det? Déjà vu de luxe?

– Det känns jättebra men också väldigt märkligt. Vi har ställt tillbaka möblerna på exakt samma ställe där de stod förut. Så det är nästan som att tiden har stått still och man bara har tryckt på paus och sedan på play igen, medan vi har varit med om en massa saker. Så det är märkligt, men det känns också jättebra att vara tillbaka.

Dagen efter säsongsstarten på tv har du premiär för humorshowen ”Reel life”. Vad är det?

– Det är jag och Vivvi Wallin som har gjort en humorshow tillsammans. Vi håller ju både på med sketcher och igenkänningshumor på Instagram. Så vi har gjort om det materialet och ställt det scen. Så förhoppningsvis kommer folk att skratta och känna igen sig väldigt mycket i det här. Vi har premiär den 9 oktober i Göteborg och sen åker vi runt till nio olika platser runt om i Sverige under oktober.

Hur hinner du med allt det här samtidigt?

– Det gör jag ju knappt. Det är väldigt mycket just nu. Samtidigt är det ju bara roliga grejer så jag ska verkligen inte klaga. Jag kan vila sen, när jag blir gammal.

Analys:
Carin da Silvas beslut att flytta tillbaka till sitt gamla hus efter att ha hyrt ut det under fem år visar på en stabil ekonomisk situation. Genom att återvända till sitt tidigare boende visar hon på en säkerhet och trygghet i sin ekonomi. För vanliga människor kan detta påminna om vikten av att göra kloka investeringar och att tänka långsiktigt när det gäller fastigheter och boende. Det är viktigt att ha en stabil ekonomisk grund för att kunna ta sådana beslut och skapa trygghet för framtiden. Genom att följa Carin da Silvas resa kan man få insikter i hur man kan förvalta sin ekonomi på ett smart sätt och skapa en trygg ekonomisk framtid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version