Poldark-stjärnan Eleanor Tomlinson är gravid med sitt första barn. Skådespelerskan meddelade den glada nyheten på Instagram på söndagen och delade en bild av en söt babybody med orden ‘Baby Owen’ på framsidan. Hon uttryckte sin glädje och längtan att träffa den lilla. Tomlinson, 32 år, gifte sig med sin rugbyspelare pojkvän Will Owen i en sagobröllop på Euridge Manor i Cotswolds kullarna 2022.

Hon skrev på Instagram: ‘När en Miss blir en Mrs ♥️. Jag älskar dig. Den bästa helgen i våra liv. Stort tack till alla våra familj och vänner och självklart till er, @pronovias, @euridge_ och @debeersofficial.’ Bruden bar en fantastisk off-shoulder traditionell Provonias klänning med Christian Louboutin klackar när hon poserade på den vackra egendomen. Eleanor offentliggjorde sitt förhållande med Will på sociala medier i februari 2021.

Hon antydde först om en förlovning i november 2021 när hon syntes med en diamantring på fingret i London. Källor vid tiden för förlovningen påstod att Poldark-stjärnan är ‘helt förtrollad’ av sin beau efter att ha tagit sin tid innan hon inledde ett nytt förhållande efter sin uppbrott med medskådespelaren Harry Richardson 2018.

Eleanor har tidigare medverkat i Poldark och har gått vidare till att medverka i andra produktioner som Netflix’s One Day, The War of the Worlds, 2018 biopic Colette och den heta Channel 4 dramat The Couple Next Door. Hon spelar för närvarande i Matthew López’s Reverberation på Bristol Old Vic, som kommer att spelas i en månad från den 2 oktober till den 2 november. Hennes nästa skärmroll är den mycket efterlängtade PBS-omgörningen av The Forsyte Saga.

Livet förändrades så mycket för mig både professionellt och personligt, sade Eleanor om sin tid i Poldark. Du försöker alltid hitta nästa roll som kommer att bryta den form i vilken människor ser dig, berättade hon för The Telegraph denna vecka. Det kan vara svårt när du har gjort något som Poldark under lång tid att bevisa att du kan göra något annorlunda.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version