James Corden avslutade inspelningen av Gavin & Stacey i Essex med en känslosam tal – Se bilder här

James Corden och Ruth Jones avslutade inspelningen av Gavin & Stacey hemma hos Pam och Mick i Essex. Trots att inspelningen faktiskt skedde i Dinas Powys, Syd-Wales, tackade James de lokala invånarna för deras stöd.

De avslutade inspelningen av hemmet i Essex, men det är inte deras sista dag någonsin. Det är bara några dagar kvar tills de slutar filma för gott.

Ruth tackade de lojala fansen och hoppades att de skulle njuta av avsnittet på juldagen. Hela ensemblen samlades tidigare under veckan för att filma julspecialen.

Det är viktigt att notera att trots att inspelningen sker i Wales, inte i Essex, har showen älskats av BBC-publiken. Det har varit en lång resa för hela ensemblen, men nu när inspelningen går mot sitt slut, är det spännande att se vad framtiden har att erbjuda för Gavin & Stacey.

Analys:
Artikeln handlar om avslutningen av inspelningen av den populära TV-serien Gavin & Stacey, där skådespelarna tackar fansen och berättar om den känslosamma upplevelsen. Trots att inspelningen inte skedde i Essex, har serien fortsatt att vara älskad av tittarna. Det är en nostalgisk stund för hela ensemblen, men också en spännande tid med framtiden i sikte.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version