Jowita Prystal jublade över sin partners Pete Wicks heta samba på lördagens Strictly Come Dancing. Medan TOWIE-hunken Pete fick domaren Craig Revel-Horwood att rodna med sitt George Of The Jungle-tema, imponerades Jowita också av hans utmanande kostym. Bakom kulisserna visar en video på paret som publicerats på Strictlys Instagram-konto, hur Jowita retar Pete om hans vilda look och säger till honom: “Jag tycker fortfarande att du borde behålla den där outfiten.” Kommenterande på den flirtiga videon, postade Jowita också ett kärleksfullt hjärta för sin påstådda kärleksintresse och svärmade: “Så stolt över dig !!!!! Min djungelkung ! ♥️” Domarna gav paret imponerande 26 poäng för Filmveckan – med Craig och Motsi som levererade sexor och Shirley och Anton sjua. Pete sa senare om George of the Jungle-rutinen: “Jag avskyr absolut filmen, men jag älskar verkligen samban. George älskar samban.” Jowita, vände sig till sin medstjärna och tittade upp på honom och sa: “Vilken idé jag än föreställer mig går du med på det. Du säger aldrig nej och du vill alltid vara helt med. Du är min nummer ett George. Bättre än filmen.” The Mail on Sunday kan avslöja att det går rykten på inspelningsplatsen för BBC One-dansshowen eftersom paret är så förälskade i varandra. Källor säger att det har blivit en “öppen hemlighet” bland skådespelare och besättning att de har blivit förälskade i varandra efter att ha parats ihop i augusti. En sa: “Pete har blivit huvud över häl i Jowita. Han tycker att hon är fantastisk på alla sätt. Känslorna är ömsesidiga från hennes sida och det har definitivt utvecklats mellan dem. De är överallt på varandra bakom kulisserna, på ett sätt som ett förälskat par skulle vara.” Källan tillade: “Det verkar som om vi kan ha den första Strictly-romansen i serien, vilket är så spännande.” De mest omtalade i showen: Peter Wicks och Jowita Przystal i kärleksparet alla pratar om

Peter och Jowita ses i matchande läderkläder när de lämnar Television Centre i London den 2 oktober. Mail on Sunday kan avslöja att tungan går på setet för BBC One-dansshowen eftersom paret är så förälskade i varandra.

Enligt deras webbplats träffades paret 2013 på en sommardansläger i Krakow, Polen. Det nämndes också att de inte gillade varandra till en början, men efter att ha tillbringat ett år som partners förälskade de sig.

År 2015 avslutade de sin tävlingskarriär tillsammans men fortsatte att uppträda med Burn The Floor, den live-dansshowen, medan de reste runt i världen. De separerade för två år sedan. Nyckeln till framgångsrik investering: Hur man maximerar avkastningen på aktiemarknaden

Att investera på aktiemarknaden kan vara en lönsam affär för de som vet hur man gör det på rätt sätt. Genom att strategiskt placera sina tillgångar och följa marknadstrenderna kan investerare maximera sin avkastning och minimera riskerna. I denna artikel kommer vi att utforska de bästa strategierna för att lyckas med investeringar på aktiemarknaden och uppnå en långsiktig ekonomisk tillväxt.

Att förstå marknadens cykler och trender är avgörande för att kunna fatta informerade investeringsbeslut. Genom att analysera historiska data och använda sig av teknisk analys kan investerare förutse framtida marknadsrörelser och agera i enlighet med dem. Det är även viktigt att diversifiera sin portfölj för att sprida risken och minska eventuella förluster.

En annan viktig faktor att beakta är att ha tålamod och disciplin när det gäller investeringar. Att inte låta kortsiktiga svängningar på marknaden påverka sina beslut kan vara avgörande för att uppnå långsiktig framgång. Genom att hålla sig informerad om aktuella händelser och ekonomiska indikatorer kan investerare fatta välgrundade beslut och maximera sin avkastning.

Sammanfattningsvis är det viktigt att ha en välgenomtänkt strategi och vara beredd att göra de nödvändiga justeringarna för att maximera avkastningen på aktiemarknaden. Genom att följa marknadstrenderna, diversifiera sin portfölj och ha tålamod och disciplin kan investerare öka sina chanser till framgång och uppnå sina ekonomiska mål på lång sikt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version