Madonna’s yngre bror Christopher Ciccone har avlidit vid 63 års ålder. De två arbetade nära tillsammans under popdrottningens karriär, men hade en brytning år 2008 med Christophers bombbok ‘Life with My Sister Madonna’. Ciccones död kommer efter att deras styvmor, Joan Clare Ciccone, dog den 24 september efter en kort men aggressiv kamp mot cancer. Christopher arbetade som designer, konstnär och regissör under sin karriär och organiserade konsertturnéer, musikvideor och filmer, till kommersiell, bostadsinredning och möbeldesign. ‘Han var en extremt talangfull man med en ond humor’, sa en vän.

En gång Madonnas närmaste syskon började Christopher sin karriär som hennes assistent, dresser, stylist och konstnärliga ledare. Madonna och Christopher växte upp tillsammans i Michigan och lärde sig att dansa tillsammans. Sedan följde Christopher Madonna till New York, där hon började sin långa resa till rikedom och superstjärnestatus. Christopher har varit Madonnas personliga assistent och dresser, hennes inredningsdesigner och konstnärliga ledare för hennes showstoppande världsturnéer. Men syskonen har inte varit utan svårigheter, med Christopher som skrev en bok om sin relation med sin syster – där han hävdade att Guy Ritchie ‘körde på honom’ och erkände att de ‘aldrig kom överens’.

Han påstod också att Madonnas romans med den brittiske regissören var ‘dödsklockan för min relation med henne’. Han tillade att Material Girl-hitmakerskan var ‘en medelklassflicka som sprider historien att hon landade i Times Square med bara ett par balettskor och 35 dollar till sitt namn,’ och tillade att det är ‘ren mytologi och ju längre hon går, desto mer mytologisk blir hennes livshistoria’. Precis som sina bröder har han också kämpat med alkohol- och drogmissbruk – medan Madonna betalade för hans vistelser på rehabilitering. Hon avskedade honom som sin turnédirektör år 2003, sedan publicerades hans memoarbok, ‘Life With My Sister Madonna’, år 2008.

År 2016 gifte han sig med den brittiska frisören Ray Thacker. Hans relation med sin syster verkade vara på bättringsvägen år 2012, enligt en intervju med Evening Standard. ‘(Vi är) på en helt personlig nivå just nu. Såvitt jag vet är vi bra,’ sa han. Dessutom uttryckte han sin stolthet för sin syster: ‘Jag kunde inte vara stoltare över henne. Hon är en kraft att räkna med. Har hon Barbra Streisands röst? Nej. Kan hon dansa som Martha Graham? Förmodligen inte. Men kombinationen av hennes förmågor har gjort henne stor, och lämnat en enorm arv för henne, och genom henne, för mig.

Analyserat: Artikeln handlar om dödsfallet av Madonna’s bror, Christopher Ciccone, och deras komplicerade relation. Trots deras svårigheter och brytningar, visar artikeln på en försoning mellan syskonen innan Christophers död. Det ger en inblick i deras familjedynamik och de utmaningar de har stött på genom åren. Artikeln ger också en överblick över Christophers karriär och bidrag till Madonnas framgång, samtidigt som den belyser de personliga svårigheter han har kämpat med. Slutligen ger artikeln en känslomässig bild av deras komplicerade relation och hur den har utvecklats över tid. Den ultimata guiden till framgångsrik investering: Hur man navigerar på finansmarknaden

Investeringar kan vara en skrämmande process för många, men med rätt kunskap och strategi kan du maximera dina vinster och minimera riskerna. I denna artikel kommer vi att utforska de bästa metoderna för att navigera på finansmarknaden och nå framgång i dina investeringar.

Att förstå marknadstrender och analysera ekonomiska indikatorer är avgörande för att fatta välgrundade investeringsbeslut. Genom att hålla koll på olika tillgångsklasser och diversifiera din portfölj kan du öka din chans att uppnå långsiktig lönsamhet.

Att ha en tydlig investeringsstrategi och vara disciplinerad i ditt tillvägagångssätt är nyckeln till framgång på finansmarknaden. Genom att göra noggranna analyser och regelbundet övervaka dina investeringar kan du justera din strategi efter behov och maximera dina vinster.

Slutligen är det viktigt att komma ihåg att investeringar innebär risker, och att det är viktigt att vara beredd på att ta förluster ibland. Genom att ha realistiska förväntningar och vara beredd att göra kloka beslut kan du öka dina chanser att nå framgång på finansmarknaden.

Analys: Denna artikel ger en översikt över viktiga strategier för framgångsrika investeringar på finansmarknaden. Genom att förstå marknadstrender, diversifiera portföljen och vara disciplinerad i sitt tillvägagångssätt kan investerare öka sina chanser att nå lönsamhet. Det är viktigt att vara medveten om riskerna och vara beredd på att ta förluster, samtidigt som man strävar efter långsiktig framgång på finansmarknaden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version