Rebecca Gibney ger fansen en uppdatering om sin älskade mammas hälsa efter en nylig fallolycka. Här är de senaste nyheterna om Shirley Gibneys tillstånd och hur hennes dotter hanterar situationen. Läs mer här. Rebecca Hall hedrade med Logie Hall of Fame-utmärkelsen

Rebecca Hall blev nyligen invald i TV Week Logie Hall of Fame av sin 19-åriga son Zac Bell i en milstolpeprestation.

Rebecca talade om sin glädje över att ta hem priset och sa att hon är ‘fullständigt överväldigad’ och ‘otroligt ödmjuk’ över hedersutmärkelsen.

‘Så igår måste vara en av de bästa! Att bli invald i Hall of Fame var aldrig något jag ens hade övervägt och att sedan se inte bara så många kära vänner säga så många otroliga saker följt av min son – för de som såg det skulle ha sett min reaktion,’ skrev hon.

‘I am still utterly overwhelmed, still incredibly humbled and very proud of this honour. Thank you to those people who reached out — there were so many and I have shed many tears reading the messages.’

Rebecca sa att som flicka som växte upp ‘i en liten [New Zealand] stad med enorm självtvivel’ så ‘betydde det mycket’ att bli hedrad i Australien.

‘För en flicka född i en liten stad i NZ med enormt självtvivel att bli hedrad på detta sätt av ett land jag har bott i och älskat sedan jag var tonåring … har betytt världen för mig,’ tillade hon.

Rebecca är bara den fjärde kvinnan som någonsin blivit invald i TV Week Logie Hall of Fame på 64 år, efter Noni Hazlehurst, Kerri-Anne Kennerley och den avlidna Ruth Cracknel.

Rebecca är mest känd för att ha lett den australiensiska klassikern Packed to the Rafters som nationens favorit-TV-mamma, Julie Rafters, från 2008, medan hon även har medverkat i lokala klassiker som The Flying Doctors, Halifax f.p.

Analys: Rebecca Halls hedrande med Logie Hall of Fame-utmärkelsen visar hennes betydelse och framgång inom den australiensiska underhållningsbranschen. Det visar hur långt hon har kommit från sitt ursprung och inspirerar andra att följa sina drömmar. Detta kan påverka hennes karriär positivt genom att öka hennes erkännande och popularitet, vilket kan leda till fler möjligheter och framgångar i framtiden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version