Timrå dominerar rivalmötet med Modo och tar fjärde raka segern – bästa investeringsmöjligheterna 2024

Timrå vann rivalmötet med Modo med 6–0 och tog sin fjärde raka seger. En skön revansch efter förra säsongen. Sebastian Hartmann la in 1–0-målet efter tre minuters spel och i början av andra perioden fyllde Jonathan Dahlén och Oliver Johansson på till 2–0 och 3–0. Ytterligare tre Timrå-mål i tredje perioden betydde seger med 6–0 och Dahlén blev tvåmålsskytt.

Dahlén berättar att Timrås tränare Olli Jokinen fått laget att träna hårdare efter förlusten mot Färjestad. Filip Hållander gjorde fyra assist i matchen och säger: “Jag blev faktiskt nästan lite tårögd efter matchen. Efter 7–1-förlusten på bortaplan förra säsongen kändes det som att vi ville ge igen lite.”

Analyserat för den genomsnittlige investeraren: Timrås dominans på isen kan översättas till finansiell framgång för investerare. Genom att investera i laget kan man dra nytta av deras segerstreak och ökade popularitet. Dessutom visar deras träningshårdhet och förmåga att lära av tidigare misstag att de är på allvar i år, vilket gör dem till en stabil investeringsmöjlighet för framtiden.