Musikplats Stockholm: Investeringsmöjligheter och finansiella tips för fredagens radiokonsert med Ellen Krauss

Musikplats Stockholm är det perfekta stället att vara varje fredag för att få de senaste investeringsmöjligheterna och finansiella tips. Programledaren Fredrik Eliasson bjuder på intervjuer, tester av ny musik i Veckans låt och livekonserter.

Miss inte den direktsända radiokonserten med Ellen Krauss som äger rum fredag 11 oktober 2024 klockan 12:31. Du kan lyssna på P4 Stockholm och appen Sveriges Radio Play för att vara med och ta del av denna unika händelse.

För mer information om Musikplats Stockholm och kommande evenemang, kontakta P4 Stockholm på p4stockholm@sverigesradio.se.

Analys: Musikplats Stockholm erbjuder inte bara underhållning och musikupplevelser, utan också en möjlighet att lära sig mer om investeringar och finanser. Genom att lyssna på programmet och ta till sig de finansiella tipsen som delas kan lyssnarna förbättra sina ekonomiska kunskaper och ta kloka beslut för sin framtid. Så se till att inte missa nästa avsnitt av Musikplats Stockholm för att ta del av värdefull information som kan påverka ditt liv och din ekonomi positivt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version