Sue Barker, Phil Tufnell och Matt Dawson återförenas för en speciell live-turné

Frågesportstjärnorna Sue Barker, Phil Tufnell och Matt Dawson är inställda på att återförenas för en A Question of… Live Tour.

Den älskade frågesportshowen var en stapelvara på TV-skärmar i över 50 år tills den avslutades av BBC i december förra året.

Men nu har den ikoniska trion bekräftat att de är redo att återvända för en speciell live-turné som kommer att dra igång i mars 2025.

A Question of… Live kommer att samla Sue, Phil och Matt för att underhålla publiken med en rad unika, spännande och roliga liveshower.

Varje kväll kommer att innehålla en panel med speciella gästidrottssuperstjärnor, med line-up-annonseringar som kommer närmare evenemanget.

Publikmedlemmar får chansen att testa sin sportkunskap mot Matt, Phil och deras lag direkt från sina platser.

Sue sa: ‘Jag är så glad att återförenas med Matt och Phil. Vi älskar en frågesport. Vi älskar ett skratt. Ser fram emot det!!’

‘Jag är glad att åka på turné med Sue och Tuffers och välkomna tillbaka några av våra favoritsportgäster från tidigare år,’ tillade Matt.

Phil sa: ‘Jag längtar efter att komma tillbaka på vägarna med drömlaget av Sue, Matt och mig! Lycka till Sue med att ta hand om Matt och mig och alla våra fantastiska gäster.’

Trion kommer att inleda sin turné på Brighton Centre den 1 mars innan de beger sig till London, Bath, Leicester, Bournemouth, Ipswich, Basingstoke, Torquay, Oxford, Manchester och Nottingham.

Efter att showen avslutades sa Sue att hon kände sig ‘verkligen besviken’ för nästa generation idrottare som inte kommer att få uppleva A Question of Sport och uppmanade BBC att ‘ta tillbaka det’, medgav att hon var ‘lockad’ att återvända som värd.

Att presentera programmet var den ‘bästa roliga’ hon någonsin hade haft på TV och var en sällsynt möjlighet för idrottsstjärnor att visa upp sin personlighet.

Sammanfattningsvis handlar denna artikel om återföreningen av Sue Barker, Phil Tufnell och Matt Dawson för en speciell live-turné av A Question of… Live. De kommer att underhålla publiken med frågor och svar, tillsammans med speciella gästidrottssuperstjärnor. Det är en chans för sportfans att delta och njuta av en unik show. Det kan vara en rolig och spännande upplevelse för alla som deltar, och det kan också vara ett sätt att koppla av och få en paus från vardagen. Investeringstips för 2022: Fräscha upp din portfölj med nya strategier och riktningar

Fråga om Sport-anställda och presentatörer var “nedstämda” när BBC dramatiskt meddelade att man skulle lägga ner det långkörande programmet i december. Siffrorna hade minskat på sportshowen sedan Sue lämnade 2020.

Enligt en tidigare tennisstjärna var det sättet det hanterades på. Det lärde mig att det faktiskt inte finns något sätt att lämna en roll på ett trevligt, behagligt och hjälpsamt sätt, med huvudet högt.

Den tidigare programledaren togs bort från programmet med kaptenar Matt och Phil, så att cheferna kunde dra in ny talang för att förnya den långkörande sportskvissen. Paddy McGuinness togs in för att ersätta Barker 2021. Olympiern Sam Quek och pensionerade rugbystjärnan Ugo Monye ersatte Dawson och Tufnell som lagkaptenar.

En BBC-talesperson berättade för MailOnline ikväll: “På grund av inflation och finansieringsutmaningar måste svåra beslut fattas, därför är inte Question of Sport för närvarande i produktion.”

Analys: Det är viktigt att vara medveten om förändringar i mediebranschen och hur de kan påverka investeringar och portföljer. Att förnya och anpassa sig till nya trender och talanger är avgörande för att hålla sig relevant och konkurrenskraftig på marknaden. Det är också viktigt att vara medveten om de ekonomiska faktorer som påverkar beslut om nedläggningar och förnyelser av program, eftersom det kan ge insikt i marknadens hälsa och framtida möjligheter.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version