Demokraternas Kamala Harris bryter tystnad inför valet – får stöd av miljoner kvinnor

Demokraternas presidentkandidat Kamala Harris har kritiserats för att undvika medieframträdanden. Nu bryter hon trenden med en serie intervjuer och uttalanden, vilket kan påverka opinionsläget inför det kommande valet.

I en kritisk utläggning om motståndaren Donald Trump i podcasten Call her daddy tar Harris tydlig ställning mot presidentens politik. Hon påminner om Trumps uttalanden om att den som gör abort bör straffas och pekar på hans ambition att riva upp aborträtten som skyddades av HD-utslaget Roe vs Wade.

Harris deltar även i flera tv-program och radioprogram för att öka sin synlighet inför väljarkåren. Genom att nå ut till miljontals kvinnor via olika medieplattformar kan hon stärka sitt stöd och öka sin chans att vinna valet.

Analys:
Kamala Harris agerar strategiskt genom att öka sin närvaro i medierna och nå ut till en bredare publik. Genom att tydligt markera sin politiska ståndpunkt och kritisera motståndaren kan hon vinna stöd hos väljare som tidigare var osäkra på henne. Det är en del av hennes kampanjstrategi att synas och höras inför det kommande valet för att öka sina chanser att bli USA:s nästa president.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version