De amerikanska börserna faller från starten på måndagseftermiddagen, medan bioteknikföretaget Scholar Rock skjuter upp mer än 300 procent.

Analysering av de ledande indexen vid 16.50 ser ut så här:

– S&P 500-indexet är ned med 0,31 procent
– Dow Jones-indexet faller med 0,30 procent
– Nasdaq Composites-indexet är ned med 0,39 procent

Oljepriset har stigit med cirka 1,5 dollar sedan senaste handeln i USA. Ett fat Brentolja handlas för 79,64 dollar, en ökning med 1,52 procent sedan midnatt.

Enligt marknadsanalytiker är det nu en 80-procentig chans att Federal Reserve kommer att göra en enkel räntesänkning på 0,25 procent i november. Långa räntor har också stigit efter de senaste jobbsiffrorna.

Bioteknikföretaget Scholar Rock har ökat med över 246 procent i förhandeln efter positiva resultat i en studie för deras medicin mot spinal muskelatrofi.

Jefferies har nedgraderat Apple från köp till behåll och anser att förväntningarna på iPhone 16 och 17 är för höga.

På världsmarknaderna är det en uppgång före öppningen på de amerikanska marknaderna. Ibex-indexet i Madrid stiger nära 1 procent och Nikkei-indexet i Tokyo steg över 2 procent på måndagsmorgonen.

Sammanfattningsvis, med den senaste utvecklingen på de finansiella marknaderna, är det viktigt att vara medveten om volatiliteten och de potentiella investeringsmöjligheterna som uppstår. Det är avgörande att övervaka nyckeltrender och reagera på marknadsförändringar för att säkerställa en framgångsrik portföljhantering. Genom att hålla sig informerad och agera proaktivt kan investerare maximera sina avkastningsmöjligheter och minimera riskerna i en osäker marknadsmiljö.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version