Philip Schofield anklagas för att vara hämndlysten efter att texter avslöjade att han berättade för Holly Willoughby att hon ‘fällde honom’ strax innan han avgick från This Morning förra året. Vänner till den fallna presentatören säger att han skickade anklagelsen till henne i ett WhatsApp-meddelande och sa att hon borde ha offentligt stött honom efter deras dispyt. Han skyllde sedan på henne för att inte ha gjort det, vilket enligt honom fick honom att avgå efter 21 år på ITV-programmet. Schofield, 62 år, hade bett henne om ett offentligt stöd som en uttalande eller bild tillsammans i hopp om att det skulle stoppa påståendena om att de hade bråkat. Meddelandet, som avslöjades för Daily Mirror igår efter att Schofield gjorde en TV-comeback förra veckan på Channel 5’s Cast Away, har nu återupplivat parets fejd som började förra våren. En annan faktor i deras bråk sägs vara att Ms Willoughby, 43, inte var medveten om alla detaljer om hans pedofilbror Timothys brott. Medan hon och ITV var medvetna om en kommande rättegång förra mars, sägs det att Schofield inte berättade för henne hela omfattningen av det. En showbusinessinsider sa: ‘Du kan se vad Phil gör, han är arg och tar sin stund i rampljuset, kastar mer smuts medan folk är intresserade av honom. Phils karriär slutade för att han ljög, han avgick från ITV när han ljög om att ha haft en affär med en mycket yngre kollega. Att säga att detta är Hollys fel är bara absurt. ‘Prata om att skylla på kvinnan.’ Vänner till Ms Willoughby pekar på det faktum att hon blev helt frikänd för sitt bråk med Schofield efter att det kom fram att han hade ljugit om sin relation med en yngre kollega. Ms Willoughby sa förra året att han hade varit oärlig med henne om affären, precis som han hade varit mot ITV, hans agent YMU och hans familj. Han ljög också för Mail om det och erkände sanningen i ett uttalande till oss förra maj. ‘Phil är en självutnämnd och bevisad lögnare så saker han säger måste tas med en nypa salt,’ sa en källa: ‘Han ljög för sina kollegor, sina arbetsgivare och medierna, låt oss inte glömma det.’ Efter rykten om att de hade bråkat förra maj lämnade Schofield Ms Willoughby förkrossad när han gjorde ett offentligt uttalande för att diskutera deras vänskap. Han sa: ‘De senaste veckorna har inte varit lätta för någon av oss. Som jag har sagt tidigare är Holly min klippa. ‘Vi är de bästa av vänner – som alltid är hon ett otroligt stöd på skärmen, bakom kulisserna och i telefonen. ‘Holly har alltid funnits där för mig, genom gott och ont. Investera i aktiemarknaden: En guide till framgång

Att investera i aktiemarknaden kan vara en lönsam strategi för att öka din förmögenhet över tiden. Genom att förstå marknadens trender och göra välgrundade beslut kan du maximera din avkastning på investeringar. I denna artikel kommer vi att titta på några viktiga tips för att lyckas med din investeringsstrategi.

En viktig del av att investera i aktiemarknaden är att göra din forskning och hålla dig informerad om företag och branscher som du är intresserad av. Genom att följa finansiella nyheter och analyser kan du få insikter som kan påverka dina investeringsbeslut.

En annan viktig faktor att överväga är att diversifiera din portfölj. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser kan du minska risken och öka möjligheten till avkastning. Det är också viktigt att ha en långsiktig strategi och inte låta kortsiktiga svängningar på marknaden påverka dina beslut.

Slutligen är det viktigt att ha en exit-strategi. Innan du investerar i en aktie bör du ha en tydlig plan för när du ska sälja den, antingen för att ta vinster eller minimera förluster. Att ha en plan på plats kan hjälpa dig att undvika impulsköp och säljbeslut baserade på känslor.

Genom att följa dessa tips och göra din due diligence kan du öka dina chanser att lyckas med dina investeringar på aktiemarknaden. Kom ihåg att investeringar innebär risk och att det är viktigt att vara beredd på både upp- och nedgångar på marknaden.

Analys:
Denna artikel ger en översikt över viktiga faktorer att tänka på när man investerar i aktiemarknaden. Genom att göra din forskning, diversifiera din portfölj och ha en exit-strategi kan du öka dina chanser till framgång. Det är viktigt att vara medveten om riskerna med investeringar och att ha en långsiktig strategi för att maximera din avkastning över tid. En djupdykning i de senaste finansiella trenderna och investeringsmöjligheterna

I den snabbt föränderliga världen av finansmarknaderna är det viktigt att vara på alerten för de senaste trenderna och investeringsmöjligheterna. Genom att hålla sig informerad och agera i enlighet med den aktuella marknadsutvecklingen kan investerare maximera sin avkastning och minimera riskerna.

I denna artikel kommer vi att utforska de senaste trenderna på finansmarknaderna och identifiera potentiella investeringsmöjligheter som kan vara värda att överväga. Vi kommer också att diskutera vikten av diversifiering av investeringar och hur man kan skapa en balanserad portfölj för att skydda mot volatilitet på marknaden.

Genom att hålla sig informerad och agera proaktivt kan investerare positionera sig själva för framgång på lång sikt och uppnå sina finansiella mål. Det är viktigt att ha en klar strategi och följa den noggrant för att maximera avkastningen och minimera riskerna. Med rätt kunskap och verktyg kan varje investerare ta kontroll över sin ekonomiska framtid och uppnå ekonomiskt välstånd på lång sikt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version