Riley Keough gratulerade sina tvillingsystrar Harper och Finley på deras sextonde födelsedag på måndag. Skådespelerskan använde Instagram för det söta inlägget där hon visade flera tillbakablicksbilder. ‘Grattis på 16-årsdagen till mina änglatjejer. Ni är de mest speciella tjejerna i hela världen. Jag är så lycklig att vara er stora storasyster ❤️,’ skrev skönheten. Deras mamma är den avlidna Lisa Marie Presley, som är dotter till Elvis Presley och Priscilla Presley. Och deras far är musikern Michael Lockwood. Detta kommer en dag innan Lisas memoarbok Från här till det stora okända ska debutera.

Förra veckan delades en förhandsvisning av hennes intervju med Oprah, som kommer att sändas på tisdag, samma dag som boken släpps. Skådespelerskan från Daisy Jones And The Six sa att hennes mamma Lisa Marie visste att något var fel den morgonen då hennes mycket kända sångare pappa Elvis Presley dog. Presley gick bort oväntat i augusti 1977 på sin Graceland-egendom vid 42 års ålder. Lisa – som bara var nio år vid tillfället – vaknade och kände att något inte stämde, berättade Riley för Oprah. Keough delade också att hennes mamma ofta oroade sig för sin pappa när hon såg honom oskäligt i badrummet eller hålla sig fast vid ett räcke. När Oprah frågade om det var mycket ‘kaos’ hemma med Elvis, svarade hon ja. Och Riley delade också ett brev skrivet av sin mamma Lisa när hon var barn där hon hoppades att hennes pappa inte skulle dö. Riley marknadsför sin avlidna mammas memoarbok Från här till det stora okända som hon hjälpte till att slutföra; den kommer ut nästa vecka.

Analys:
Artikeln handlar om Riley Keoughs gratulation till sina tvillingsystrar på deras sextonde födelsedag och hennes delade minnen av deras mamma Lisa Marie Presley och hennes relation till Elvis Presley. Det ger en inblick i deras familjeliv och det kommande memoarverket. Detta kan påverka läsare genom att väcka intresse för kändisar och deras personliga liv, samt uppmuntra reflektion över familjeband och förlust.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version