Sabrina Carpenter avslöjar att Barry Keoghans skådespelartalanger säkrade honom en roll i en av hennes musikvideor, inte bara deras relationsstatus.

Den unga sångerskan, 25 år gammal – som släppte den mycket ångande videon i juni – berättade för CBS i söndags att när hon valde sin pojkvän som den tuffa manliga huvudrollen, litade hon på sitt ‘inte ens partiska åsikt’.

“Jag, genuint – som en inte ens partisk åsikt – tänkte jag, ‘Vem är den bästa skådespelaren jag kan hitta för den här musikvideon?’ Och han satt bredvid mig i en stol,” mindes hon.

“Och han var så exalterad över det,” sa hon om den 31-årige Oscar-vinnarens reaktion.

Singeln, som är den andra från hennes hitalbum “Short n’ Sweet”, spekuleras innehålla fräcka referenser till The Batman-stjärnan.

När hon frågades om den enbarnsfarsen är ett fan av skivan och resten av hennes diskografi, sade sångerskan ivrigt att han gillade den ‘mycket’.

“Han gillar låten, vilket är fantastiskt. Han är ett fan av låten,” delade sångerskan med sig och tillade att han ‘gillar min musik mycket, ja.’

Paret kopplades först ihop sommaren 2023 men har valt att hålla sin relation privat innan de gjorde vågor med musikvideon.

I augusti överdådade “Don’t Smile” -sångerskan över sin mans talang och kallade honom ‘en av de bästa skådespelarna i denna generation’.

Hon berättade för Variety: ‘Jag vill inte låta partisk, men jag tycker att han är en av de bästa skådespelarna i denna generation.’

“Därför att få se honom på skärmen med min låt som soundtracket gjorde videon bättre och ännu mer speciell.”

Dagar senare berättade hon för The Guardian att kura ihop med Saltburn-stjärnan i videon var ‘en av de bästa upplevelserna jag någonsin haft.’

“Jag är mycket hedrad och jag fick arbeta med en sådan fantastisk skådespelare,” sade hon till tidningen.

Sabrina förklarade att hon är försiktig med att hålla sin relation privat men förstår att publicitet kommer med priset av berömmelse.

“Det är inte vad jag skrev på för, men jag kan inte riktigt hjälpa när jag föddes,” sade hon.

“Jag vill vara ärlig – jag vill bara skriva om vad som händer i mitt liv som en 25-årig tjej,” tillade hon.

“Men det är en del av terrängen och jag måste bara vara som…okej!”

Sabrina är för närvarande på sin femte huvudturné, “Short n’ Sweet Tour”, som startade den 23 september i Columbus, Ohio.

Hon förväntas avsluta på Crypto.com Arena i Los Angeles den 15 november i år.

Det är ännu inte känt om skådespelerskan från Girl Meets World kommer att ta turnén utomlands.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version