Influencern Sarah’s Day, som väntar sitt tredje barn, förbereder sig för de sista stegen av sin graviditet och är bara dagar bort från att föda. Influencern, vars riktiga namn är Sarah Stevenson, avslöjade stegen hon följer för att säkerställa att hennes bebis är i den optimala födelsepositionen. Hon berättade att hennes bebis för närvarande är i vänster occiput anterior position (LOA) – den idealiska positionen för en bebis när de vinklar sitt huvud in i bäckenet. Sarah, som redan har två söner med maken Kurt Tilse, tillade att hon ‘ber’ om att hennes bebis ska fortsätta vara i den positionen så att hon kan ‘uppleva en icke-posterior förlossning den här gången’. Hon har vidtagit åtgärder som att sova på sin vänstra sida, ‘avslappning i valpposition/exagerad barnposition’, göra ‘rotationer med höftmobilisering på min boll’ och ha ‘veckovis akupunktur’ för att försöka hålla bebisen i rätt position. Sarah framhäver vikten av att bebisens position påverkar förlossningen och hennes förhoppningar om en positiv upplevelse denna gång.

I augusti började Sarah antyda namnet på sin kommande bebis och bad sina följare om förslag på ett mellannamn. Hon och maken Kurt har redan valt ett namn med två stavelser, men Sarah önskade från början ett namn med en stavelse. Hon uppmanade sina följare att ge förslag på ett-syllabiska namn som inspirerade till bebisen mellannamn. Sarah och Kurt delar redan två söner, Fox Ocean, fem år, och Malakai Koa, två år, och hon har tidigare öppet pratat om sina hormonproblem och svårigheterna att bli gravid. Hon och maken gifte sig i maj 2021 och deras son gick nedför altargången som en sidenväg. Sarahs populäritet som livsstils- och fitnessvloggare har ökat på grund av hennes användbara tips och tricks om träning, hälsa och välbefinnande.

Analys: Artikeln handlar om influencern Sarah’s Day och hennes förberedelser för att föda sitt tredje barn. Hon delar öppet sina erfarenheter och hoppas på en positiv förlossningsupplevelse denna gång. Genom att följa rådande rörelser och metoder, visar Sarah att det är möjligt att påverka bebisens position och därigenom förbättra förlossningsupplevelsen. Hennes öppenhet om sina personliga utmaningar och glädjeämnen gör henne till en relaterbar och inspirerande profil för sina följare. Genom att dela sin resa på sociala medier, skapar hon en gemenskap och sprider kunskap om graviditet och förlossning.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version