Andreas Wahl’s Vitenkalender – Den Beste Julekalenderen Noensinne!

Andreas Wahl, en fysiker og programleder, har skapt en spennende og lærerik julekalender som har blitt kåret til den beste flere ganger. Med daglige vitenskapelige utfordringer som vannraketter, svevende juletreglitter og egenbygd el-motor, vil desember fylles med spennende eksperimenter for hele familien.

Kalenderen inneholder QR-koder som leder til videoer der Andreas demonstrerer eksperimentene, noe som gjør det enkelt for både barn og voksne å prøve dem ut hjemme. Sikkerheten er også prioritert, med tydelige instruksjoner om når eksperimentene bør gjennomføres utendørs.

Vitenkalenderen er designet for barn fra 8 år og oppover, men mange voksne kjøper den også for å ha felles opplevelser med barna. Eksperimentene gir en følelse av mestring og vitenskapelig magi som vil glede hele familien gjennom hele desember.

Med 24 morsomme eksperimenter og trygge rammer, har Vitenkalenderen blitt kåret til den beste julekalenderen av både Nettavisen og TV2. En objektiv vurdering som garanterer moro og lærdom for alle som tar del i denne fantastiske kalenderen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version