Chelseas svenska spelare imponerade i segern mot Real Madrid

Chelsea besegrade Real Madrid på Stamford Bridge. Fyra svenska spelare startade matchen, där Chelsea vann med 3-2. Zecira Musovic, Nathalie Björn, Johanna Rytting Kaneryd och Filippa Angeldahl var de svenska spelarna som spelade för Chelsea. Efter en tidig ledning av Chelsea och en reducering från Real Madrid slutade matchen 3-2 till Chelsea.

Johanna Rytting Kaneryd var delaktig i det första målet genom att slå ett inlägg som Real Madrids Sheila García olyckligt stötte in i det egna målet. Rytting Kaneryd byttes ut med en kvart kvar att spela, medan de övriga svenska spelarna stannade på planen i hela matchen.

I herrarnas Champions League har formatet förändrats, men damerna har fortfarande fyra grupper med 16 lag totalt. Efter en match ligger Chelsea på andra plats i grupp B, bakom Twente som vann mot Celtic i en parallell match.

Genom att ha flera svenska spelare på planen och med en imponerande seger mot Real Madrid visar Chelsea sin styrka i Champions League. Det är spännande att se hur dessa svenska stjärnor fortsätter att bidra till lagets framgångar och hur det kan påverka deras karriärer och framtida möjligheter inom fotbollen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version