Siri och Linn, grundarna av rekryterings- och bemanningsföretaget FLER.AS, delar sin historia. Efter att ha upplevt både framgångar och motgångar i arbetslivet bestämde de sig för att skapa sin “drömjobb” år 2019.

De valde att fokusera på värden som ärlighet och mental hälsa efter att ha upplevt miljöer där dessa ofta försummades. Detta har resulterat i positiva siffror sedan dag ett för företaget.

FLER.AS riktar sig till små och medelstora företag som värdesätter en bra arbetsmiljö och psykologisk trygghet för sina anställda. Siri och Linn är också fast beslutna om att arbeta för en balanserad arbetslivsstil som inte påverkar familjeliv, hälsa eller hobbyer negativt.

Ett exempel på deras framgång är teknologiföretaget BARTEC, som har anställt 17 nya personer genom FLER, och en av de anställda beskriver processen som den bästa ansökningsprocessen hon någonsin har upplevt.

Siri och Linn betonar att de är här för att stanna och är stolta över vad de har uppnått hittills. De tror att deras starka vänskap och fokus på ärlighet är nyckelfaktorer i deras framgång.

Deras företag, FLER.AS, har etablerats år 2021 av grundarna Linn Flesjå och Siri Drivdal. De har tillsammans nästan 30 års erfarenhet inom rekruttering och bemanning och fokuserar på värden som ett gott psykosocialt arbetsklimat, respekt och att människor blir sedda och hörda. Med ett stort nätverk baserat på lång erfarenhet och bred kompetens har de lyckats skapa en framgångsrik verksamhet som prioriterar ärlighet och autenticitet.

Genom att erbjuda trygga och hälsosamma arbetsmiljöer för sina anställda har FLER.AS blivit en pålitlig partner för små och medelstora företag som värdesätter en sund arbetsmiljö. Med en tydlig fokus på att skapa balans mellan arbete och privatliv samt att bygga starka relationer med både kunder och kandidater, har de lyckats skapa en stabil och pålitlig verksamhet.

FLER.AS har inte bara levererat kvalificerade kandidater till sina samarbetspartners utan har också lyckats skapa en trygg och stödjande arbetsmiljö för sina anställda. Genom en kombination av ärlighet, kompetens och engagemang har de lyckats bli en betrodd partner för företag som BARTEC och en uppskattad resurs för kandidater som Torill Grude.

Med sin unika förmåga att skapa starka relationer och erbjuda skräddarsydda lösningar för både företag och kandidater har FLER.AS etablerat sig som en pålitlig och framgångsrik aktör inom rekrytering och bemanning. Med en tydlig vision och ett starkt fokus på ärlighet och autenticitet ser de fram emot att fortsätta bidra till en sundare och mer balanserad arbetsmarknad för alla.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version