Florida Panthers avslöjar sina imponerande Stanley Cup-ringar med över 500 ädelstenar inklusive en råtta

Florida Panthers har nyligen avslöjat sina imponerande Stanley Cup-ringar som är dekorerade med över 500 ädelstenar, inklusive diamanter, rubiner och safirer. En av de mest unika detaljerna är en hyllning till en supportertradition från NHL-säsongen 1995/1996, där en råtta är avbildad på ringen.

Tre svenska spelare, Oliver Ekman Larsson, Gustav Forsling och Kevin Stenlund, kommer att få sina egna ringar med sina namn och nummer ingraverade. Ringarna är gjorda av 15,6-karats gult guld och innehåller även skildringar av WWE- och Stanley Cup-mästerskapet samt delstaten Florida.

Enligt general managern Bill Zito är ringarna ett ödmjukt och speciellt sätt att hedra lagets seger i Stanley Cup. De unika detaljerna, som inkluderar en videoskärm och en ljusstråle, visar den kärlek och omsorg som lagts ner på att skapa varje ring.

Detta avslöjande ger en inblick i den stora traditionen och stoltheten som kommer med att vinna Stanley Cup och hur det firas och hedras av laget och dess spelare. Det visar också hur viktigt det är att erkänna och uppskatta framgångar och prestationer inom idrotten och hur det kan påverka både spelarna och fansen på ett djupt personligt och emotionellt plan.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version