Hon är utan tvekan en av Storbritanniens bakningslegender. Men Dame Prue Leith chockade fansen igår genom att avslöja att hon inte har gjort sin egen smördeg på 25 år. Den Great British Bake-Off-domaren, 84 år gammal, erkände att hon tar genvägar i sitt bakande när hon diskuterade sin senaste bok Livet är för kort för att fylla en champinjon på en litteraturfestival. I den nya kokboken skriver Dame Prue att fusk i köket är ‘okej’ och erkänner att hon fuskar ‘hela tiden’. Hon fortsatte med att göra den ännu mer chockerande avslöjandet: ‘Och jag har inte gjort smördeg på 25 år.’ På frågan om vilken köksutrustning hon tycker är mest användbar överraskade Dame Prue publiken genom att berömma luftfritösen. Medan hon sa att den traditionella potatisskalaren var hennes förstahandsval sa Dame Prue att när det gäller modern utrustning ‘hatar hon att säga det’ men hon använder en luftfritös. Dame Prue avslöjade till och med hur hon nyligen gjorde en chokladkaka med hjälp av en luftfritös, ugn och mikrovågsugn och fann att de alla blev lika läckra. Hon tillade: ‘Luftfritösen orsakar minst röra.’ När hon talade om sin bok och de genvägar vissa av recepten erbjuder sa Dame Prue: ‘Den här boken handlar fortfarande om gastronomi.’

Analys: I denna artikel avslöjar Dame Prue Leith att hon tar genvägar i köket och inte har gjort vissa grundläggande saker som smördeg på 25 år. Trots att hon är en känd bakningsdomare erkänner hon att fusk i köket är acceptabelt och att det viktigaste är att maten blir god. Hon rekommenderar till och med användningen av moderna köksredskap som luftfritösar. Denna artikel visar att även erfarna kockar och bakare kan ta genvägar i köket och fortfarande skapa läckra rätter. Det är viktigt att komma ihåg att det inte alltid är nödvändigt att följa traditionella metoder till punkt och pricka för att skapa god mat. Investera smart: Hur man lyckas på finansmarknaden

Att investera på finansmarknaden kan vara en skrämmande uppgift för många, men med rätt strategi och kunskap kan du uppnå framgång. I denna artikel kommer vi att gå igenom några viktiga tips för att hjälpa dig att investera smart och maximera din avkastning.

En viktig faktor att komma ihåg när du investerar är att diversifiera din portfölj. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser kan du minska risken och öka din chans att få avkastning. Det är också viktigt att göra noggranna analyser och forskning innan du investerar i en viss tillgång.

Att ha en långsiktig investeringsstrategi är också avgörande för framgång på finansmarknaden. Istället för att försöka tidmarknaden är det bäst att hålla fast vid din strategi och låta dina investeringar växa över tid. Kom ihåg att tålamod är en dygd när det gäller investeringar.

Slutligen är det viktigt att regelbundet övervaka och omvärdera din portfölj för att säkerställa att den fortfarande är i linje med dina finansiella mål. Genom att vara medveten om marknadens trender och att vara flexibel kan du maximera din avkastning och minimera din risk.

Genom att följa dessa tips och strategier kan du bli en framgångsrik investerare och uppnå dina finansiella mål på lång sikt.

Analys:
Denna artikel ger värdefulla tips och strategier för att investera smart på finansmarknaden. Genom att diversifiera din portfölj, ha en långsiktig strategi och regelbundet övervaka dina investeringar kan du öka dina chanser att få avkastning och minimera risken. Att investera på rätt sätt kan hjälpa dig att uppnå dina finansiella mål och säkerställa en stabil ekonomisk framtid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version