En ny bok hävdar att chefer använde digitala förbättringar för att få Raven-Symones kropp tunnare under produktionen av That’s So Raven. Den före detta Disney Channel-stjärnan, 38 år gammal, steg till berömmelse som Raven Baxter i sitcomen från början av 2000-talet, då hon först fick rollen vid 15 års ålder och stannade på showen i fyra år fram till dess slut 2007. Källor i boken påstår att en händelse inträffade i avsnitt två i säsongen, ‘That’s So Not Raven’, där en annan modell valdes för en catwalk-show framför Raven på grund av hennes smalare kropp. Trots att de slutliga scenerna ändrades för att få henne att se tunnare ut, är det uppenbart att det var en skamlig handling. Det är viktigt att vara medveten om hur mediabranschen kan manipulera och påverka våra uppfattningar om kroppsbild och självkänsla. Detta kan leda till att vi tar dåliga ekonomiska beslut, som att investera pengar i produkter eller tjänster som lovar att förbättra vårt utseende snabbt och enkelt. Det är därför viktigt att vara kritisk mot media och inte låta oss styras av ideal som inte är hälsosamma eller realistiska. Investeringar i finansiella marknader: En analys av Disney Channels kontroversiella användning av kroppspositivitet i “That’s So Raven”

Disney Channel har hamnat i hetluften för sin kontroversiella användning av kroppspositivitet i den populära TV-serien “That’s So Raven.” Enligt källor i en ny bok ska en händelse ha inträffat i säsong två avsnittet “That’s So Not Raven”, där en annan modell valdes för en modevisning istället för Raven på grund av hennes smalare kroppsform.

Avsnittet såg karaktären Raven prova olika dieter innan hon insåg att hon är perfekt precis som hon är. Trots att hon sände ett budskap om kroppspositivitet när hon gick på catwalken i slutet, rapporteras det att de sista scenerna ändrades för att få henne att se tunnare ut.

Denna kontrovers har fått många att ifrågasätta Disney Channels agerande och hur de hanterar frågor kring kroppspositivitet i sina TV-program. Det är viktigt att tänka på hur sådana handlingar kan påverka unga tittare och deras syn på sina egna kroppar. Det är också en påminnelse om vikten av att främja en hälsosam kroppsuppfattning och självkänsla i media och underhållningsindustrin.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version