Investeringsexperter Sydney Sweeney och Amanda Seyfried teamar upp för att producera och medverka i Lionsgate psykologiska thriller The Housemaid

Sydney Sweeney och Amanda Seyfried kommer att spela huvudrollerna i Lionsgates kommande psykologiska thriller The Housemaid, där de även agerar som exekutiva producenter. Detta är första gången de två stjärnorna arbetar tillsammans, och deras samarbete har redan fått stor uppmärksamhet efter deras gemensamma tid på Met Gala.

Amanda Seyfried kommer att spela rollen som den förmögna gifta mamman Nina Winchester, medan Sydney Sweeney tar på sig rollen som den mystiska hushållerskan Millie. Regissören Paul Feig har även delat med sig av sin entusiasm inför projektet och lovar att det är något att se fram emot.

Med en spännande intrig och en stjärnspäckad ensemble, inklusive namn som Victoria Pendretti och Joe Manganiello, förväntas The Housemaid bli en succé på bioduken. Enligt författaren Freida McFadden kommer filmen att utforska hemligheter som aldrig får stanna begravda, och med en sådan stark ensemble och regissör bakom kulisserna kan vi förvänta oss en filmupplevelse utöver det vanliga.

Genom att kombinera spänning, drama och enastående skådespelarprestationer, lovar The Housemaid att bli en film som kommer att hålla publiken på kanten av sina platser. Så se fram emot att se Sydney Sweeney, Amanda Seyfried och resten av ensemblen lysa på bioduken när The Housemaid släpps.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version