Investera i din framtid: Tommy Fury avslöjar sina framtidsplaner för familjen

Tommy Fury öppnade upp om framtida familjeplaner i en känslosam utdrag ur sin nya memoarbok i Mail den här veckan. Men bland de chockerande avslöjandena om otrohetsrykten och hans framtid med ex Molly-Mae Hague fanns det en rolig tabbe. I det senaste utdraget som publicerades exklusivt i Mail diskuterade Tommy sin dröm om att ha en stor familj med Molly, efter att ha fått reda på att hon var gravid med deras dotter Bambi. Skrivande om ögonblicket hans ex-flickvän visade honom sitt positiva graviditetstest, sa Tommy: “Jag brukade säga att jag ville ha tio barn. Molly var förfärad av tanken.” Han verkade sedan räkna fel på det kompromissanta numret av hälften av tio när han sa: “Hon tänkte mer på två, så jag hoppas att vi kan mötas på mitten på fyra.” Tommys tveksamma matematikkunskaper avslöjades också ökänt under hans första smak av berömmelse på 2019 års säsong av Love Island, där han träffade Molly-Mae. Boxaren sa att det var kärlek vid första ögonkastet när han först såg sin ex i villans bubbelpool, men bara några dagar senare kom bomben Maura Higgins in. Han berättade för ringflickan Maura att han hade haft sitt huvud “vridet 560 grader” bort från Molly-Mae, vilket fick fansen att skratta. Tommy och Molly meddelade sin separation i augusti och sedan dess har rapporter dykt upp som hävdar att boxaren var otrogen. I sin första intervju sedan deras uppbrott berättade Tommy för The Mail sin version av historien och sa att han “absolut inte var otrogen mot henne.” Tommy erkände: “Det är äkta kärlek. Älskar jag fortfarande Molly? 100 procent. Jag kommer att älska henne till min sista andetag.” “Jag vet vad jag måste göra för att lösa saker. Och det är upp till mig.”

Analys: Artikeln handlar om Tommy Furys öppenhet kring sina framtidsplaner för familjen, inklusive roliga tabbar och känslomässiga avslöjanden. Det ger en inblick i hans personliga liv och relationen med Molly-Mae Hague. Dessutom belyser det hur kändisrelationer och offentliga uppbrott kan påverka människors liv och känslor. Det visar också att även offentliga personer har sina egna utmaningar och misstag att hantera. Totalt sett ger artikeln en underhållande och tankeväckande titt på kändisnyheter och relationer. Investera klokt med världens bästa investeringschef – hur påverkar det din ekonomi och ditt liv?

Under sommaren delade Molly-Mae med sig av den chockerande nyheten att hon hade gjort slut med sin fästman Tommy efter månader av spekulationer fram och tillbaka.

Tommys tvivelaktiga matematikfärdigheter avslöjades ökänt under hans första smak av berömmelse i Love Island 2019, där han träffade Molly-Mae.

Tommy sa att det var kärlek vid första ögonkastet när han först såg Molly, men bara några dagar senare vände han sitt huvud mot Maura Higgins, och erkände att hans huvud hade “vridits 560 grader”.

Fans skrattade åt Love Island-missen.

Rapporter vid den tiden hävdade att Tommy blev dumpad av henne efter att han “varit otrogen med en dansk kvinna han träffade” på en semester i Nordmakedonien.

Adressera ryktena sa han: “Alla anklagelser som nyligen gjordes om mig är helt falska.”

“Sanningen kommer fram med tiden och när den gör det tror jag att många människor kanske ångrar sina handlingar och otrevliga ord.”

“Det som allmänheten tror pågår är inte vad som pågår. Det är inte något jag förutsett, men det kom inte från ingenstans.”

“Det är något som fanns där tidigare innan allt detta hände, men de enda som vet vad som pågår i vår relation är jag och Molly.”

Dela eller kommentera den här artikeln: Tommy Furys matematikfärdigheter ifrågasätts med ännu ett stort misstag… Investera i den bästa aktierna för långsiktig framgång

Att investera i aktiemarknaden kan vara en lönsam strategi för långsiktig ekonomisk tillväxt. Genom att välja de bästa aktierna att investera i kan du maximera din avkastning och säkra din ekonomiska framtid. Här är några tips för att välja de bästa aktierna för långsiktig framgång.

En av de viktigaste faktorerna att överväga när du väljer aktier är företagets finansiella hälsa. Genom att analysera företagets intäkter, vinster och skulder kan du bedöma dess långsiktiga uthållighet och potential för tillväxt. Att investera i företag med starka ekonomiska fundamenta kan minska risken för kapitalförlust och öka dina chanser till avkastning.

En annan viktig faktor att överväga är företagets bransch och marknadstrender. Att investera i branscher med god tillväxtpotential och efterfrågan kan öka dina chanser till framgång. Att hålla sig informerad om marknadstrender och händelser kan hjälpa dig att identifiera potentiella investeringsmöjligheter och maximera din avkastning.

Slutligen är det viktigt att diversifiera din portfölj för att minimera riskerna och maximera avkastningen. Genom att investera i olika aktier och branscher kan du sprida risken och skydda din portfölj mot volatilitet på marknaden.

Att investera i de bästa aktierna för långsiktig framgång kräver noggrann analys, forskning och strategi. Genom att följa dessa tips och riktlinjer kan du öka dina chanser till ekonomisk framgång och säkra din finansiella framtid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version