Markella Kavenagh strålade på The Lord of the Rings: The Rings of Power SAG-screeningen i Hollywood på tisdagen. Den australiska skådespelerskan, 24 år gammal, som spelar Elanor ‘Nori’ Brandyfoot i Prime Video-serien, imponerade i en svart klänning som visade upp hennes otroliga figur. Hon såg fantastisk ut i midiklänningen som hade svarta läderpaneler och silvernitar. Hon matchade med ett par svarta klackar och accessoarer i silver. Hennes röda lockar var stylade i en elegant knut med en lugg som ramar in hennes ansikte och hon valde en strålande sminkpalett.

Tillsammans med Markella på röda mattan var manliga huvudrollsinnehavaren Charlie Vickers, som spelar Sauron. Charlie hade en stilig stil i en vit och grårandig skjorta med snygga grå byxor. Han matchade med en läderjacka och snygga svarta skor. De fick även sällskap av Owain Arthur, som spelar Prins Durin IV, Maxim Baldry, som spelar Isildur, och Lord Celebrimbor-skådespelaren Charles Edwards. Owain gjorde en djärv modeuttalande på evenemanget och visade upp sin unika stil. Han bar en guld- och marinblå vadderad jacka som gav en edgy och samtida touch. Stjärnan matchade det med grå byxor och en enkel svart topp. Maxim höll det enkelt med snygga svarta byxor och en grå skjorta, medan Charles bar en marinblå kostym.

Prime Videos The Lord of the Rings: The Rings of Power återvände till skärmarna den 29 augusti och avslutades den 9 oktober. Finalen lägger grunden för en tredje säsong, som ännu inte har förnyats officiellt, även om det har sagts att skaparna och showrunners J.D. Payne och Patrick McKay har en femsäsongersplan på plats. I september berättade regissören och verkställande producenten Charlotte Brändström för Radio Times att ‘det kommer snart att komma goda nyheter’. Tidigare har Patrick McKay berättat för Radio Times om den övergripande planen för showen och sagt: ‘Det fantastiska med den här eran av Midgårdshistorien är att det finns dessa otroliga händelser. De är beskrivna i bilagorna i böckerna. Elrond pratar om mycket av det på Elronds råd i böckerna. Och vi utformade showen så att varje säsong, framåt från detta, varje serie skulle byggas kring ett par av dessa stora händelser. Denna säsong gör vi Rings smide, vi gör Sauron och Celebrimbor, de bedrägliga alvsmederna och Slaget vid Eregion – och du måste fortsätta följa med för att se vad vi gör nästa gång.’

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version