Lizzo visade upp sin viktnedgång i underkläder på Instagram

Lizzo fortsatte att visa upp sin viktnedgång på tisdagen när hon poserade i underkläder för ett Instagram-inlägg. Den 36-åriga sångerskan Pink har dokumenterat sin hälsound fitnessresa i år och imponerade fansen med sitt senaste inlägg. Hon visade upp sin slankade figur i en djup svart behå och trosor från sitt varumärke Yitty shapewear, som är designat för alla kroppsformer. Med ett leende för kameran lade den Grammy-vinnande artisten på sig gråa joggingbyxor och en huva innan hon retfullt blinkade till sin behå igen. Hon bildtextade klippet: “Är det höst ännu???? #lizzoxyitty”.

Efter att Lizzo stängde ner ‘Ozempic-anklagelserna’ i ett Instagram-inlägg på fredagen delade hon en kort rulle där hon poserade i en färgglad, satin morgonrock med sitt hår uppsatt i en låg uppsättning. Hon lade till text längst ner som läste: ‘När du äntligen får ozempic-anklagelser efter 5 månader av viktträning och kaloriunderskott.’ Lizzo delade sedan en skärmdump av en kommentar från en användare på sociala medier där de anklagade henne för att ta ozempic eller ‘kola’.

I en intervju med The New York Times i mars öppnade hon upp om sin viktminskningsresa och berättade för tidningen: ‘Jag har varit metodisk, förlorar vikt väldigt långsamt.’ När det gäller att gå ner i vikt erkände Lizzo: ‘Jag ser det inte riktigt för att om någon som är på en naturlig viktminskningsresa vet, att gå ner i vikt är faktiskt det långsammaste i världen och du märker det inte förrän du märker det.’

Stjärnan har dock hållit sina följare uppdaterade med sin resa genom att dela bilder på sig själv när hon tränar.

Analyserat: Lizzo har framgångsrikt visat upp sin viktnedgång och hälsorelaterade resa på sociala medier, vilket har inspirerat och imponerat hennes fans. Genom att dela sin metodiska och långsamma viktminskningsprocess har hon skapat en positiv och motiverande atmosfär för dem som följer henne. Hennes öppenhet om sina utmaningar och framsteg gör att människor kan relatera till henne och känna sig inspirerade att arbeta mot sina egna hälsomål.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version