Usher ställer in konserter i Miami på grund av orkanen Milton

Orkanen Milton närmar sig Florida och kategoriseras som en kraftfull kategori 5-storm. Som en säkerhetsåtgärd har den kända artisten Usher beslutat att skjuta upp sina tre slutsålda konserter på Kaseya Center i Miami till senare i år.

Usher, 45 år gammal, skulle ursprungligen framträda den 11, 12 och 14 oktober, men dessa datum har nu flyttats till den 16, 18 och 19 december på samma plats. Artisten delade detta meddelande via sociala medier och betonade att säkerheten och välbefinnandet för alla är hans högsta prioritet.

Även om vissa kritiserade beslutet att ställa in konserterna i Miami, med tanke på att stormen förväntas slå mot Floridas västra kust, visade många förståelse för Ushers åtgärd. Med tanke på den förväntade påverkan av stormen på resor och säkerhet ansåg många att det var bäst att flytta konserterna.

Orkanen Milton förväntas vara en av de mest förödande orkanerna på västra centrala Floridas historia och förväntas träffa land på onsdag. Med en förväntad stormflod i Tampa Bay och omgivande vatten samt kraftigt regn kan Florida stå inför allvarliga konsekvenser.

Därför är det viktigt att följa säkerhetsanvisningarna och vara medveten om risken för skador och förluster som kan uppstå till följd av orkanen. Säkerhet är alltid viktigast i sådana situationer.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version